Årets näst sista dag med fantastisk Champions League fotboll är här och vi synar matchen Bayern München – Atlético Madrid lite extra med ett speltips som spelas till 1.60 i odds.

Läs även vårt speltips med förhöjt odds på Manchester City ikväll!

VR Glasögon

Bayern München – Atlético Madrid: Äran främst!

Varken Bayern München eller Atlético Madrid har något att spela för i kvällens match mer än ära och prispengar vilket i sig kan vara nog så viktigt. Atlético Madrid gästar Allianz Arena i München som redan klara gruppsegrare och Bayern kan inte bli annat än två i gruppen då det skiljer för många poäng både uppåt och neråt i tabellen till närmaste konkurrent.

Champions League Grupp D

Atlético Madrid 15 p
FC Bayern München 9 p
FC Rostov 4 p
PSV Eindhoven 1 p

Bayern München vill visa mästartakter på hemmaplan

Bayern München går inte riktigt att känna igen den här säsongen efter flera år av total dominans i Bundesliga. Med fyra Bundesliga titlar i rad kan det bli en femte på raken men det nästintill oslagbara Bayern München har visat att man inte är lika starka längre. Med en andra plats i Bundesliga bakom ledande RB Leipzig och att man är klart distanserad av kvällens motståndare Atletico Madrid i Champions League gruppspelet gör Bayern till en betydligt trevligare motståndare att möta än vad som var fallet för något år sedan. Nu ska vi i och för sig inte dra för stora växlar av det här då man i allra högsta grad fortfarande är med som en av de starkaste titelutmanarna både gällande Bundesliga titeln som Champions League titeln 2016/2017.

Efter bra spel i senaste Bundesliga matchen mot Mainz i fredags och vinsten dessförinnan mot Leverkusen bröt man en liten formsvacka med tre matcher i rad utan vinst. Jag är övertygad om att Bayern München i kvällens match mot Atletico vill ingjuta respekt i sina motståndare inför det fortsatta Chapions League spelet. Och så vill man förstås visa fansen att inget spanskt lag ska komma och slå dem på näsan i högborgen Allianz Arena.

Bayern Münchens fem senaste matcher

Mainz – Bayern München 1 : 3 (Bundesliga)
Bayern München – Leverkusen 2 : 1 (Bundesliga)
FK Rostov – Bayern München 3 : 2 (Champions League)
Dortmund – Bayern München 1 : 0 (Bundesliga)
Bayern München – Hoffenheim 1 : 1 (Bundesliga)

Atlético Madrid kan koncentrera sig framåt

Atlético Madrid då, ja i Champions League är de ju som alltid livsfarliga, det vet du som följt Champions League senaste åren. Efter två finalförluster på tre år siktar spanjorerna på tredje gången gillt. Om de når final vill säga? Men det ser bra ut för dem i Champions League spelet och kan ta det lite lugnare ikväll för att vila några av sina spelare inför det kommande tuffa spelschemat. Hur tränare Diego Simeone väljer att göra det återstår att se närmare kvällen när startelvan blir offentlig. Hur som helst tror jag inte att de ser den här matchen som den viktigaste när gruppsegern redan är i förvar.

Atlético Madrid’s fem senaste matcher

Atletico Madrid – Espanyol 0 : 0 (La Liga)
Guijuelo – Atletico Madrid 0 : 6 (Copa del Rey)
Osasuna – Atletico Madrid 0 : 3 (La Liga)
Atletico Madrid – PSV 2 : 0 (Champions League)
Atletico Madrid – Real Madrid 0 : 3 (La Liga)

Speltips med odds 1.60

Speltips: Bayern München vinner till oddset 1.60. Spelet är inlämnat hos Unibet som också erbjuder nya spelare 200 % välkomstbonus upp till 1 000 kronor extra att spela för plus 50 gratis snurr att använda i casinot!

Champions League matchen Bayern München – Atlético Madrid spelas ikväll tisdag 6 december med matchstart klockan 20:45 och sänds på tv kanal TV3 Sport.