Galen jackpot väntar på Stryktipset i helgen då udelningen kryddas med ca 12 miljoner extra!

[table id=Unibet /]

Veckans systemspel

Den här veckan tippar vi ett R-9-0-222 som har 11 rättsgaranti. Systemet gör att vi har hela 9 helgarderingar att fördela på kupongen och därmed endast ska ta u 4 säkra matcher. Går de 4 säkra matcherna in så har vi minst 11 rätt med chans på 13. Reducerade system ger mer garderingar för en mindre summa pengar än om man tippar matematiskt. Här följer veckans matcher som vi tagit ut på stryktipskupongen.

Arsenal – Stoke (1)

Alexi Sanchez är i storform och senast mot West Ham borta gjorde han 3 mål och 1 assist. Laget har gått starkt i både ligan och Champions League. Stoke har ryckt upp sig på slutet men på Emirates får man svårt att täcka de stora ytor som planen bjuder på. Arsenal jagar Chelsea i toppen och ska man vara med och slåss om titeln på allvar så ska man bara vinna en sådan här match. Ettan känns given på kupongen!

Aston Villa – Wigan (1)

Aston Villa inledde säsongen bedrövligt. Sen gjorde man sig av med Di Matteo som manager vilket har lett till att man fått fart under vingarna. 3 raka segrar på Villa Park borde kunna följas upp med ytterligare en 3 poängare. Bortalaget har ryckt upp sig och formen stigande. Dock har man inte haft några riktigt svåra matcher förrän nu på sistone. Här kommer man få bekänna färg. Vi tror på ettan då Villa inte har visat sitt bästa jag än.

Huddersfield – Bristol City (1)

Två lag som tappat formen helt. Dock har Huddersfield gjort det helt okej i sina hemmamatcher. Bristol Citys bortafacit är under alla kritik. 2 vinster, 2 oavgjord och 6 förlust den här säsongen. Vi chansar på hemmaseger då Huddersfield kan spela riktigt bra långa stunder. Ja ettan känns överkomlig.

Newcastle – Birmingham (1)

Newcastle har haft det lite jobbigare på slutet med 3! raka förluster. Men kapaciteten finns i truppen och det är inte konstigt att man toppar The Championship. Hemma har man 7 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust. Förlusten kom senast hemma mot Blackburn och vi tror inte att man torskar två raka matcher på hemmaplan. Rafa Benitez har gjort ett mycket bra jobb hittills och sejouren i The Championship ser ut att bli ettårig. Vi spikar ettan.

stryktipsforslag-v-49-2016

Missa inte Killerfacts med Homgren!

Veckans avsnitt bjuder på en del intressanta analyser från Niklas Holmgren.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XNO0HezeqKU[/youtube]

Kommentarer om veckans stryktips

  • Veckans säkraste match är Arsenal hemma mot Stoke
  • Skrällen tror vi att Leicester kan stå för hemma mot City
  • ca 12 miljoner i jackpot kryddar kupongen
  • Arsenal – Stoke är tv match klockan 16.00
  • Leicester – Manchester City har sen matchstart 18.30

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans

Lycka till!