Arsenal tar idag emot Stoke hemma på Emirates. Arsenals offensiv känner man till sen tidigare och dessutom har man en Alexis Sanchez i storform. 3 mål och 1 assist senast från chilienaren. Stoke har ryckt upp sig på slutet och kan säkerligen bjuda upp till kamp här. I Stokes match mot Burnley så släppte man till hela 9 hörnor. Så jag förväntar mig att Arsenal kommer vaska fram en hel del mot Stoke också.

Hörnspel på matchen

Arsenal jagar Chelsea i toppen och det finns inget annat än 3 poäng som gäller här. Räknar därför med en frejdig offensiv redan från start vilket vi tror kommer leda till en hel del målchanser framåt och förhoppningsvis hörnor. Ett offensivt spel gör även att man öppnar upp sig bakåt. Mer än 10 hörnor i matchen känns därför inte helt omöjligt och kommer spelas till oddset 1.81 hos Unibet.

Vi tippar fler än 10 hörnor i mötet mellan Arsenal – Stoke till oddset 1.81 @Unibet

hornspel-pa-arsenal

Arsenal – Stoke har matchstart 16.00 och finns även med på stryktipset.

[table id=Unibet /]