Stormatch vankas i den engelska Premier League fotbollen idag söndag 11 december mellan Manchester United vs Tottenham. Zlatan är i grym målform och vi spelar på att den håller i sig även mot Tottenham.

Speltips Manchester United vs Tottenham

Sjätteplacerade Manchester United tar emot femteplacerade Tottenham klockan 15:15 i eftermiddag. United är i stort behov av poäng och har stor press på sig att vinna matchen idag mot Tottenham. Med sju mål på de senaste sex matcherna har Zlatan verkligen hittat målformen även om jag själv inte är helt övertygad om hans spelform som helhet. Men när han åtminstone når upp till tillräcklig nivå i spelet så gör han ofta mål. Den svacka vi bevittnade dessförinnan var tydligt en Zlatan Ibrahimovic i obalans. Men desto skönare när vi nu börjar känna igen honom som den världsanfallare han varit i så många år.

Gästerna Tottenham kan mycket väl sätta käpparna i hjulet för Manchester United efter att ha gjort ett par riktigt fina matcher senaste tiden. Med 8 – 1 i målskillnad på två matcher visar på en fantastisk målform där Eriksen och Kane har varit de stora segerorganisatörerna. De måste United se upp med om det ska bli några poäng idag.

Idag kör vi två speltips på samma match Manchester United vs Tottenham:

Speltips 1: Zlatan Ibrahimovic gör mål i matchen till odds 2.50 @Unibet.

Speltips 2: Båda lagen gör mål till odds 1.77 @Unibet.

[table id=Unibet /]

Premier League tabell och senaste matcherna

Premier League tabellen topp 10:
1. Arsenal 34 poäng
2. Chelsea 34 poäng
3. Liverpool 30 poäng
4. Manchester City 30 poäng
5. Tottenham 27 poäng
6. Manchester Uinted 21 poäng
7. Watford 21 poäng
8. West Brom 20 poäng
9. Everton 20 poäng
10. Stoke 19 poäng

Manchester Uniteds 5 senaste matcher:
Zorya vs Manchester United 0 : 2 (Europa League)
Everton vs Manchester United 1 : 1 (Premier League)
Manchester United vsWest Ham 4 : 1 (EFL Cup)
Manchester United vs West Ham 1 : 1 (Premier League)
Manchester United vs Feyenoord 4 : 0 (Europa League)

Tottenhams 5 senaste matcher:
Tottenham vs CSKA Moscow 3 : 1 (Champions League)
Tottenham vs Swansea 5 : 0 (Premier League)
Chelsea vs Tottenham 2 : 1 (Premier League)
Monaco vs Tottenham 2 : 1 (Champions League)
Tottenham vs West Ham 3 : 2 (Premier League)