Förra veckan satte vi våra 4 matcher på kupongen och det blev en liten slant där vår reducerade system gav 12 rätt. Den här veckan är det ett riktigt lurigt stryktips som väntar då kupongen minst sagt ser svårtippad ut.

Stryktipsförslag vecka 50

Vi kommer fortsätta med vårt reducerade system som heter R-9-0-222. 9 helgarderingar är väldigt bra om det är ont om säkra matcher på kupongen. Den här veckan är det minst sagt svårtippat men vi har hittat några matcher som vi tror på. Läs gärna våra kommentarer om stryktipset lite längre ner där vi varnar för några av lagen på kupongen. Stryktipset innehåller 5 Premier League matcher och hela 8 Championship matcher. Vi vet alla hur svårt det är att tippa The Championship. Skrällarna duggar tätt! Man bör även tänka på att lagen går in i en hektisk julperiod med många matcher vilket gör att topplagen förmodligen kommer rotera en hel del spelare.

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus

West Ham – Hull (1)

West Ham följde upp krysset borta mot Liverpool med seger hemma mot Burnley. Laget har haft det jobbigt den här säsongen men känns lite på gång nu. Truppen är egentligen riktigt bra där den största stjärnan är Payet. Hull har 4 raka förluster i bortaspelet och kommer förmodligen få det väldigt tufft här också. West Ham har stor chans att ta en ny 3 poängare och får tipset. Etta!

Burton – Newcastle (2)

Newcastle var inne i en svacka ett tag men 2 raka segrar och 6-0 i målskillnad gör att man återigen känns heta. Burton kämpar för sin överlevnad men Newcastle känns för svåra i det här mötet. Burton har ingen vidare form. Man lyckades visserligen slå Rotherham hemma i början av December men dessförinnan och därefter har förlusterna duggat tätt. Formen är med andra ord svag och motståndet här är väldigt bra. Därför blir det inga poäng på Pirelli Stadium för hemmalaget. Tvåa!

Fulham – Derby (2)

Fulham är helt okej för dagen men Derby är bäst i The Championship för tillfället. Vad sägs om 8 raka segrar. Av de 8 matcherna har man hållt nollan 7 gånger med målskillnaden 14-2. Derby inledde säsongen svagt men nu börjar man känna igen laget igen. Man brukar nästan alltid vara med och slåss om play off matcherna och chansen känns god att man även lyckas kriga ner Fulham på bortplan. Derby får tipset!

Nottingham – Wolverhampton (1)

Nottingham är det gamla storlaget som man kommer ihåg från tipsextra när man var liten. De var med på övre halvan av Premier League under några säsonger på 80-90 talet. Otroligt viktig match här för båda lagen då man ligger farligt nära nedflyttning. Hemma har Nottingham bara 1 förlust på de 6 senaste matcherna där man bland annat slagit serieledaren Newcastle för 2 omgångar sen. Wolves har bara 1 seger på de 10 senaste och ettan känns som en kul och trovärdig spik på kupongen. Ettan är i dagsläget endast streckad till 51 %. Vårt tips etta!

Kommentarer om stryktipset

  • Ingen jackpot den här veckan på tipset
  • Systemspel R-9-0-222 (11 rättsgaranti)
  • Veckans säkraste match tror vi att Newcastle är borta mot Burton.
  • Se upp för West Bromwich! Man gjorde det bra mot Chelsea borta och var då nära på att få med sig en poäng. 4 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust i de 6 senaste. Kan mycket väl skrälla mot United. West Bromwich vann även det senaste mötet lagen emellan.