bet365

Härliga måndag! Ännu en dag med engelsk toppfotboll! Sista Premier League matchen innan julafton är stekheta fotbollsderbyt Everton – Liverpool 19/12 – 2016. Matchstart 21:00!

Dagens speltips Everton – Liverpool 19/12

Alla topplagen, utom Arsenal som åkte på stryk av manchester City igår, har vunnit i den sista Premier League omgången. Därför är kvällens Liverpool-derby extremt viktig för Liverpool som i och med City vinsten igår kväll blev nedputtad från andra platsen av just Manchester City. Men att möta niondeplacerade Everton på hemmaplan är inte det allra lättaste. Everton är ute efter en plats bland de fem bästa i Premier League vilket i så fall innebär en Europacup plats nästa säsong.

Everton ännu utan förlust hemma

Everton har inte förlorat en match den här säsongen hemma på Goodison Park i Liverpool. Men nu möter man Liverpool som i stort sett spelar hemma även dem ikväll. Jag har tidigare berömt Evertons stora arbetskapacitet och tror definitivt inte att den kommer vara sämre en sådan här afton. Just de här derbyna är vad alla Liverpool-invånare pratar om och förstås påverkas också spelarna av atmosfären till att kämpa ännu lite hårdare på planen. Det här brukar bli tuffa drabbningar!

Liverpool kommer till spel efter fyra inspelade poäng på tre matcher. I december har man förlorat borta 4-3 mot Bournemouth och spelat oavgjort 2-2 mot West Ham vilket får anses vara en liten svacka efter den så fina ligastarten från Liverpools sida. Men nu senast i onsdags var ställningen återställd när man gjorde processen kort mot Middlesbrough i 0-3 segern. En match Liverpool vann det mesta i statistikväg som 36%-64% i bollinnehav, 8-15 i målchanser, 385-681 i passningar för att nämna några matchdetaljer. Det som dock oroar Liverpool är alla skador man har för tillfället. Det betyder att man behöver möblera om lite i laget vilket får betydelsen att en eller annan matchotränad spelare måste luftas.

Speltips: Över 5,5 gula kort i matchen Everton – Liverpool till oddset 1.80 @betsson.

Hörrudu! Du vet väl att Betsson, förutom att de är ett av Sveriges absolut bästa spelbolag, också är hela världens största Mobilcasino med mer än 800 spel! De mest populära spelen just nu är Holiday Season, Wild Wild West, Starburst, Motörhead, guns N’ Roses och cowboy Treasure.