Sista SHL omgången innan jul ska avklaras och vi har bland annat ett speltips på det spännande mötet Linköping – Växjö som startar 19:00 ikväll 20/12-2016!

Linköping – Växjö Money Line Odds 1.82

Ikväll tar sexan Linköping sig an trean Växjö i en viktig match i toppstriden av SHL. Senast Växjö och Linköping möttes den 24:e november vann Växjö på hemmais med 4 : 1.

Linköping är starkaste hemmalaget just nu

Linköping har revansch att utkräva sedan senaste mötet med Växjö och en hel del talar för att så kan bli fallet ikväll. Linköping HC har visat upp ett imponerande spel i sina hemmatcher den senaste tiden. Det vill säga de matcher som man spelat i SHL för förra veckan förlorade man hemma mot Frölunda med 2 : 5 i Champions Hockey League kvartsfinalen. Linköpings fem senaste hemmamatcher i SHL har alla slutat med idel segrar i Saab Arena. Statistiken gällande målskillnad är heller inte den fy skam där LHC lyckats med bedriften att göra sammanlagt 18 mål på fem matcher och bara släppt in 4! Målvakten Marcus Högberg har varit strålande på hemmaisen och har hållit nollan i två SHL-matcher i rad nu. Amerikanarna Broc Little och Garrett Roe i andrakedjan har varit LHC’s bästa målgörare med sina 10 respektive 8 mål den här säsongen.

Linköping’s 5 senaste hemmamatcher

Linköping – Malmö 2 : 0
Linköping – Frölunda 3 : 0
Linköping – Rögle 5 : 2
Linköping – Brynäs 2 : 1
Linköping – Leksand 6 : 1

Växjö med usel form på bortais

Växjö gick i förra veckan vidare till semifinal i CHL efter att ha besegrat Zürich med resultaten 0 : 0 och 3 : 2 i de två kvartsfinal-matcherna. I semifinalen väntar Sparta Prague i januari. Angående kvällens möte med Linköping kommer Växjö till spel som ett av de fem sämsta lagen på bortais den här SHL-säsongen. Fem vinster och sju förluster är inget som sätter skräck i hemmalaget Linköping precis. Och fyra av de förlusterna har kommit i de fem senaste bortamatcherna. Och då ska man nu ikväll möta det mest formstarka hemmalaget i hela SHL. Rent statistikmässigt talar allt för att vi får se en seger för hemmalaget i matchen Linköping – Växjö i afton. Dock vet vi ju att allt inte är så enkelt som att bara titta på statistik. Men utifrån förutsättningarna måste vi bara testa ett Money Line spel här.

Speltips Linköping – Växjö: Money Line (vinnare inkl ÖT & Straffar) på Linköping till oddset 1.82 @NordicBet.

Du får 200 kr gratisspel på SHL varje vecka!

NordicBet är huvudsponsor till SHL och och absolut bäst när det gäller spel och betting på hockey. Detta firar NordicBet genom att de bjuder på 200 kronor gratisspel på valfri hockeymatch i Svenska Hockey Ligan.  Allt du behöver göra för att säkra varje gratisspel är att lägga ett kvalificerande spel på valfri SHL-match för minst 100 kronor från din mobil till ett minimumodds på 1,50. Anmäl dig till kampanjen hos NordicBet i dag och säkra den här veckans gratisspel!