Spännande toppmöte i Bundesliga fotbollen mellan ettan och tvåan, Bayern München – RB Leipzig. Live stream & speltips samt nr 10 Emil Forsberg från start. Hörnspel känns lockande här. Matchstart 20:00!

Speltips Bayern München – RB Leipzig

RB Leipzig har överraskat alla den här säsongen med att efter snart halva Bundesliga säsongen vara med och tampas med det stjärnspäckade storlaget Bayern München om förstaplatsen. Inför kvällens möte leder Bayern München ligan med knappast möjliga marginal före nykomlingen RB Leipzig. Endast målskillnad skiljer laget åt och mycket ska Leipzig tacka sin svenske kantspringare Emil Forsberg för framgången. Men först kollar vi in lite statistik för Bayern München varför vi tror på ett hörnspel i denna match.

Bayern München genererar många hörnor på hemmaplan

Regerande Bundesligamästarna Bayern München har planenligt intagit förstaplatesen i tabellen men att det skulle var amed så knapp marginal och att det är just RB Leipzig somär den starkaste utmanaren kunde ingen tro för cirka fyra månader sedan när Bundeligasäsongen 20116/2017 sparkade igång. Bayern har vunnit 11 matcher, spelat oavgjort i 3 och förlorat en så här långt. Det är ett alldeles ypperligt resultat där ingen i sin vildaste fantasi kunde tro att något mer lag skulle klara av samma bedrift, särskilt inte från en nykomling.

På hemmaplan har Bayern München förstås varit outstanding endast tappade poäng i två oavgjorda matcher. Bayern är ett erkänt starkt hemmalag och förlusterna är extremt sällsynta på Allianz Arena. Målskillnaden på Allianz Arena är makalösa 23-4 på åtta matcher. En snabb koll på Bayerns hörnstatistik på hemmaplan ger en ensidig bild av att de genererar många hörnor under matcherna.

Antal hemmahörnor för Bayern München senaste matcherna

Bayern München – Wolfsburg (10 hemmahörnor)
Bayern München – Leverkusen (6 hemmahörnor)
Bayern München – Hoffenheim (8 hemmahörnor)
Bayern München – B. Monchengladbach (8 hemmahörnor)
Bayern München – 1. FC Koln (10 hemmahörnor)

Möjlig startelva för Bayern München

Neuer – Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba – Vidal, Thiago – Robben, Müller, Ribery – Lewandowski.

RB Leipzig med Emil Forsberg

Vår svenska landslagsman i fotboll Emil Forsberg har verkligen gjort succé i Bundesliga och RB Leipzig. Från att förhandstipsen innan säsongen målade ut Bundeliga nykomlingen RB Leipzig som en strykpojke till att vara den just nu starkaste utmanaren om Mästerskapstiteln. Emil har här varit en av de största faktorerna, med sina fem mål och många framspelningar, till att det gått så bra för RB Leipzig. Han har också förärats av klubben med tröja nummer 10 vilket är stort! Men klubben har också fått utstå mycket kritik. RB Leipzig anklagas för att ha sålt sin själ när man lät Red Bull gå in med sina pengar i klubben. Inte bara utomstående tycker agerandet är förkastligt utan det hörs också många kritiska röster både internt och bland de egna fansen. Åter till det sportsliga så tar vi oss en titt på hörnsatistiken för RB Leipzig när de spelar på bortaplan.

Antal bortahörnor för RB Leipzig senaste matcherna

Ingolstadt – RB Leipzig (4 bortahörnor)
Freiburg – RB Leipzig (5 bortahörnor)
Leverkusen – RB Leipzig (9 bortahörnor)
Darmstadt – RB Leipzig (6 bortahörnor)
Wolfsburg – RB Leipzig (4 bortahörnor)
1. FC Koln – RB Leipzig (6 bortahörnor)

Möjlig startelva för RB Leipzig

Gulacsi – Schmitz, Ilsanker, Orban, Bernardo – Kaiser, Demme – Sabitzer, Forsberg – Werner, Poulsen

Speltips hörnor odds 1.86

Svenskt Spel’s speltips på dagens match Bayern München – RB Leipzig; Över 9.5 antal hörnor till oddset 1.86 @Unibet.

Bayern München – RB Leipzig Live Stream

Se matchen Bayern München – RB Leipzig via gratis live stream på Unibet TV! Du behöver bara vara registrerad som kund hos Unibet, vara inloggad och ha några kronor på kontot för att kunna se streamad sport dygnet runt, alla dagar i veckan i alla år, helt gratis  Om ditt konto är tomt, kommer du fortfarande att kunna titta på streaming om du har placerat ett bet inom de senaste 24 timmarna.

Unibet erbjuder också en hög välkomstbonus till nya spelare och har även ett av Sveriges absolut bästa online casinon!