Southampton – Tottenham är sista matchen ut i den här Premier League omgången där alla topplagen har vunnit sina matcher. 2 Speltips på BLGM och Resultat. Matchstart 20:45 onsdag 28 december 2016.

Speltips Southampton – Tottenham

Tottenham kan nog förvänta sig en tuff match borta mot Southampton på onsdagskvällen. Southampton är också sugna på att ge sig in i leken om de sex förstaplatserna i Premier League som ger europacup-spel nästa säsong. Just nu ligger man åtta i tabellen och har Everton, Manchester United och Tottenham närmast framför sig i den ordningen. Vid hemmaseger går Southampton om Everton, just nu 2 poäng före. Tottenham å sin sida vill nog täppa till gapet på fyra poäng som Arsenal har tillgodo just nu på fjärde plats. Matchen Southampton – Tottenham blir spännande så det förslår!

Topp 8 i Premier League

1. Chelsea 46 poäng
2. Liverpool 40
3. Manchester City 39
4. Arsenal 37
5. Tottenham 33
6. Manchester United 33
7. Everton 26
8. Southampton 24

Southampton målsnåla och svårspelade.

Southampton har gjort det bra hittills och skuggar tätlagen i Premier League. Vinst idag så tappar man inte mark. Med endast en förlust på hemmaplan denna säsong har man visat hemmafansen att inget lag kommer få det enkelt när man gästar St Mary’s Stadium. Det är oftast inga målexplosioner som sker i Southamptons matcher utan snarare riktigt målsnåla tillställningar som brukar utspela sig när de är i farten. Man är uppe i toppen av tabellen och härjar både när det gäller minst antal mål framåt och minst antal insläppta mål bakåt. Dock har man gjort mål i samtliga sina hemmamatcher förutom i 0-0 matchen mot Liverpool.

Tottenham är starka och jämna

Tottenham har inte en enda förlust mot något lag i premier League som för nuvarande befinner sig mellan platserna 7 – 20 utan man har bara förlorat mot några av topplagen den här säsongen. Och det är på bortaplan de förlusterna har kommit i så fall. Nu är det match på bortaplan mot ett starkt lag som Southampton men som inte riktigt kan jämföras med de absoluta topplagens kapacitet. Kvällens bortalag har inte släppt in mer än totalt 12 mål på 17 matcher såhär långt vilket är näst bäst efter Chelsea med blott 11 insläppta på 18 matcher. 29 baljor framåt är ungefär som tabellplaceringen anger, rätt hyfsat. Det skulle enligt mig vara mer överraskande om vi inte får se ett Tottenham mål ikväll än att det blir ett eller ett par.

Speltips med BLGM och Resultat

Jag tror på en målsnål tillställning i matchen Southampton – Tottenham, men med båda lagens benägenhet att ändå göra mål i svåra matcher kör jag ett spel på att båda lagen gör mål. Det skulle inte förvåna mig alls om den här matchen slutar oavgjort 1-1 så jag testar ett sådant spel också!

Speltips 1: Båda lagen gör mål (BLGM), odds 1.78.

Speltips 2: Korrekt resultat 1-1, odds 6,30.

Båda speltipsen är inlämnade hos Unibet som just nu har ett kraftigt förbättrat välkomsterbjudande med tre valmöjligheter, däribland en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor! Sätt in 100 kr, få 500 kr gratis, spela för 600 kr totalt!