Nyårsafton idag och vi har 7 härliga Premier League matcher att se fram emot med bland annat Manchester United – Middlesbrough. Speltipset går till Zlatan.

Speltips Manchester United – Middlesbrough

Nu gäller det för båda lagen i matchen Manchester United – Middlesbrough att bita ihop och fokusera totalt på matchen i eftermiddag. Särskilt gäller det United skulle jag vilja säga, för Middlesbrough har jag inte minsta tvekan om att de på sin hemmaplan inför sina fans kommer ge allt idag på självaste Nyårsafton. Nä, då infinner sig istället en liten osäkerhet kring Man United spelarnas mentala förberedelse inför drabbningen.

Även om det skiljer nio placeringar i Premier League tabellen lagen emellan och att Manchester United är inne i en fin formkurva finns det inget utrymme för minsta lilla underskattning i en sådan här match. Jag tror dock att Mourinho av tidigare erfarenhet, till och med med exempel från så sent som tidigare under denna säsong, är väl medveten och rustad för att att man inte kan gå in på plan och tro att man automatiskt kommer vinna bara för att man har ett antal fler världsstjärnor i startelvan.

Zlatan Ibrahimovic i strålande målform

Är det någon som på planen som har erfarenhet och vet att man inte kan slappna av förrän matchen har blåst av så är det Manchester United’s stora målskytt Zlatan Ibrahimovic. Och som Zlatan har presterat den senaste tiden! Han fullkomligen öser in mål och är nästan ikapp skytteligaledaren Diego Costa spelandes i serieledarna Chelsea. Det är ett mäktigt resultat av vår svenske fotbollsstjärna, inte minst med tanke på att Chelsea som lag har gjort sammanlagt 38 mål i lagspelet så här långt jämfört med Manchester United’s 27.

Samspelet med Paul Pogba och Henrich Mchitarjan funkar klockrent just nu vilket är en starkt bidragande orsak till framgången. Eftersom Middlesbroughs hemmastatistik med 3 vinster, en oavgjord och fem förluster på nio matcher inte skrämmer någon som kommer på besök till Riverside Stadium så vore det nästan lite märkligt om Zlatan inte kommer få ett större antal chanser att göra mål under matchen. Jag är övertygad om att Zlatan också förvaltar åtminstone en av alla dessa chanser.

Speltips: Zlatan Ibrahimovic gör mål till oddset 1.77 @Unibet. Matchstart klockan 16:00 lördag 31 december 2016!

Unibet erbjuder dig just nu ett kraftigt förbättrat välkomsterbjudande med tre valmöjligheter, däribland en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor! Sätt in 100 kr, få 500 kr gratis, spela för 600 kr totalt!

[table id=unibet500 /]