bet365

Det är två väldigt skadedrabbade lag som möts i matchen Arsenal – Crystal Palace kl. 17:00 på nyårsdagen 1/1-2017. Vi kör ett speltips på Halvtid/Fulltid.

Speltips Arsenal – Crystal Palace

Arsenal har idag genom mötet med Crystal Palace chansen att gå förbi Manchester City på tredje plats i Premier League som igår förlorade det prestigeladdade mötet med Liverpool med 1-0. Och inte ska väl gästande Crystal Palace kunna sätta käppar i hjulet för att så blir fallet?

Crystal Palace skadedrabbat

Palace slåss för sin överlevnad i Premier League men ligger så nära nedflyttningsstrecket man kan komma med bara 2 poäng tillgodo till artonde-placerade Sunderland. Alla skadorna i truppen är något som bör oroa Palace-tränaren Sam Allardyce när man på avbytarbänken inte är i närheten av att ha tillgång till likadana kvalitetsspelare som finns hos till exempel Arsenal. Och även om också Arsenal dras med många skador så påverkas Crystal Palace’s trupp så pass mycket mer än vad det gör hos topplagen i Premier League. Det lite märkliga med Crystal Palace är att de är ligans allra sämsta lag med spel på hemmaplan samtidigt som de är tionde bäst av alla när det gäller spel på bortaplan? Så tur för dem att de spelar borta idag med andra ord!

Arsenal starka trots skador

Vi är övertygade om att Arsenal blir Crystal Palace övermäktiga idag. Visserligen lyckades Arsenal inte få mer än oavgjort mot nästan lika svaga Middlesbrough i oktober men det var ett av få undantag från alla andra starka hemmamatcher man gjort den här säsongen. Arsenals nyckelpersoner Alexis Sanchez och Olivier Giroud visar också fin form för tillfället och kommer säkerligen vara ordentligt jobbiga att möta på sin egen hemmaarena Emirates Stadium i London denna nyårsdag. En normal dag ska Arsenal vinna en sådan här match mot Crystal Palace relativt komfortabelt, bara man gör jobbet så att säga, trots alla skador. Särskilt när Palace också är minst lika hårt drabbade av skador i truppen. Vi ser det som att det finn stor chans i att hemmalaget levererar mål i båda halvlekarna och samtidigt både leder i halvtid och vinner matchen.

Speltips: Halvtid/Fulltid 1/1, odds 1.83 @Unibet.

Läs gärna vårt speltips på dagens möte Watford – Tottenham!

Unibet erbjuder dig just nu ett kraftigt förbättrat välkomsterbjudande med tre valmöjligheter, däribland en välkomstbonus på 500% upp till 500 kronor! Sätt in 100 kr, få 500 kr gratis, spela för 600 kr totalt!

[table id=unibet500 /]