Härligt Londonderby väntas på White Hart Lane ikväll onsdag 4 januari mellan femman och ettan i Premier League Tottenham – Chelsea. Speltips BLGM, odds 1.64.

Tottenham 4 raka vinster

Efter förlusten mot Manchester United den 11:e december så har Tottenham radat upp 4 segrar på raken med den imponerande målstatistiken på totalt 13-3 i gjorda respektive insläppta mål. Sammanlagt den här säsongen har Tottenham gjort 37 mål och släppt in 14 på 19 matcher. Bara Chelsea och Liverpool har bättre målskillnad. Dessutom är Tottenham obesegrade på hemmaplan och har vunnit alla utom i två oavgjorda mot Leicester och Liverpool. Med det är man tredje starkaste hemmalag i Premier League. Håll ett öga på Kane och Alli som spelar fantastisk fotboll för tillfället och verkar verkligen gilla varandra på plan. De gör mål och spelar fram till varandra hela tiden just nu och är i formidabel form. Tottenham’s fina form och stora benägenhet att göra många mål bör resultera i minst 1 mål inför hemmafansen.

Chelsea 13 raka vinster

Om vi imponeras av Tottenham så är det ingenting jämfört med hur makalöst bra Chelsea är just nu. De vägrar verkligen att tappa en enda poäng för tillfället. Segerraden på 13 matchvinster i rad är en mäktig uppvisning från Chelsea med nye tränaren Antonio Conte och målsprutan Diego Costa i spetsen. Nu kanske Chelsea får en av sina allra största prövningar den här säsongen när man möter mycket formstarka Tottenham som just nu öser in mål och dessutom har favör av hemmaplan. Dock ska man veta att är det något lag man inte kan räkna bort så är det Chelsea. Man är bäst av alla PL-lagen i ligan på bortaplan och har endast inkasserat en förlust och en oavgjord utanför Stamford Bridge. Och det får man nog tacka sin oerhört effektiva defensiv för. På bortaplan har Chelsea släppt in ynka 7 mål på 9 bortamatcher. Och med Costa på topp är det alltid stor chans att ett eller annat mål slinker in framåt.

Speltips Tottenham – Chelsea

Herregud vad vi ser fram emot att få se den här matchen ikväll! Det känns som den har alla ingredienser för att bli en både spännande och fartfylld match. Vårt speltips för dagen på Tottenham – Chelsea blir ett BLGM-spel till oddset 1.64 @Unibet. Matchstart kl. 21:00 onsdag 4 december 2017.

Passa också på att spela live betting under matchens gång för att göra Londonderbyt ännu mer spännande! Och du vet väl att Unibet ger nya spelare 500% i välkomstbonus, sätt in 100 kr, få 500 kr och spela för sammanlagt 600 kronor!