Förra vecka var det 10 stycken som lyckades pricka in 13 rätt och med det kammade hem ca 1,5 miljoner kronor var. Ingen jackpot den här veckan på tipset. Dessutom är det FA-cupen och en bit in i månaden. Så räkna med låg omsättning. Kan vi nå 20 miljoner i omsättning så skulle det vara bra. Förra veckans omsättning var 28,8 miljoner och en av årets högsta.

Veckans tipsförslag

Den här veckan kommer vi tippa R-9-0-222 med 11 rättsgaranti. Vill du veta mer hur man tippar R-system så kan du läsa mer här om bra tipssystem. När vi såg veckans kupong först så tyckte vi att den såg rätt tråkig ut och att nästan inga Premier League lag alls fanns med på kupongen. Men börjar man kika lite noggrannare så kan vi se att hela 12 Premier League lag är med och tampas i anrika FA-cupen.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Här följer våra 4 säkra matcher.

Match 1. Birmingham – Newcastle (2)

Om någon såg Newcastles match senat mot Blackburn (förlust 0-1) så radade man upp en kavalkad av målchanser. Helt ofattbart att man inte vann den matchen. Istället gjorde Blackburn 0-1 med kvarten kvar genom Charlie Mulgrow. Newcastle hade chansen att gå upp i serieledning men har fått släppa över den till Brighton. Vi tror på snabb rekyl här då man tillhör de absolut bästa lagen i The Championship och det ska mycket till om skatorna inte spelar i Premier League nästa säsong. Birmingham har 1 poäng på de 4 senaste matcherna och formen är mycket svag. Säker 2:a!

Match 7. Norwich – Southampton (2)

Förra säsongen spelade Norwich i Premier League men den har hänt mycket sen dess. Endast 3 vinster på de 13 senaste matcherna gör att man befinner sig i ingenmansland i The Championship. Laget sprattlade dock till senast och slog formstarka Derby hemma med 3-0 vilket bör ha stärkt moralen. Tufft motstånd här nu när man möter Southampton. Southampton har haft det lite jobbigt i ligan med 3 raka förluster men motståndet har varit bra. Överkomligare nu och med den truppen man har så borde man reda ut det här. Vi chansspikar 2:an som är streckad till 38 procent i dagsläget.

Match 9. Stoke – Wolverhampton (1)

Stoke har gått ett tufft spelschema över jul och nyår där segern senast över Watford (2-0) var väldigt välkommen. Hemma på Britannia Stadium är man starka och har 4 raka utan förlust. Wolverhampton blandar och ger och tror det blir svårt att skrälla här. Är det något som Stoke har chansen att lyckas med den här säsongen så är det att gå långt i FA-cupen. Här lägger man inga fingrar emellan och ettan känns en av de mer säkrare på kupongen.

Match 11. Watford – Burton (1)

Usel bortastatistik för Watford i PL men hemma är man desto vassare. Man brukar starta med 3-4-2-1 uppställning där antingen Deeney eller Ighalo tar plats som spjutspets. Nu möter man ett mediokert Burton och förmodligen kommer de 2 spelarna som ligger bakom anfallsspetsen att fytta fram sina positioner så att man spelar med 3 forwards. Burton har endast 1 seger i bortaspelet i The Championsship och det lär inte bli lättare nu när Premier League motstånd väntar för dagen. Ettan är den säkraste på Stryktipset den här veckan. Etta!

Kommentarer om veckans stryktips

  • Ingen jackpot den här veckan
  • Veckans säkraste match anser vi att Watford är hemma mot Burton
  • Skrällen tror vi att Bolton kan stå för hemma mot Crystal Palace. Palace har svag form och även om det skiljer 2 divisioner så kan det bli jobbigt för londonlaget här.
  • Når vi 20 miljoner i omsättning vore det fantastiskt men vi skulle tippa på att vi hamnar på omkring 16-18 miljoner.

”- Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..”

Lycka till med stryktipset!