Manchester United tar idag 7/1 emot Championship trean Reading i FA-cupen. Allt är på sin plats för ett speltips med hörnor, du ser matchen via live stream!

Jag tänker inför den här FA-Cup matchen mellan Manchester United – Reading inte göra något längre utlägg om varför hörnspelet är på sin plats mer än att konstatera att goda förutsättningar finns för att det blir många hörnor i mötet. Vi kan räkna med att Manchester United är storfavoriter och att Reading som tränas av den gamle legendariske och hårföre backjätten Jaap Stam kan det där med försvarsspel.

Det är inte hörnspel som lockar bara för att det skiljer en division och tre dimensioner mellan lagen för det är ingen garanti att avståndet fotbollsmässigt leder till fler antal hörnor i matchen på grund av det. Nej då är det faktorer som att det är just FA-cupen som spelar större roll där båda lagen vet förutsättningarna att det är vinna eller försvinna som gäller. Därmed kommer säkerligen matchen vara något mer öppen än man annars kan tänka sig att ett sådant här möte skulle bli. Visst kommer Reading backa hemåt och satsa på kontringar, men de måste ändå framåt en del för att vara tvungna att göra mål idag.

Speltips Manchester United – Reading: Totalt antal hörnor över 10. Odds 1.80 @bet365 som också live streamar matchen gratis med matchstart klockan 13:30 lördag 7/1 2017.