Målrikt möte att vänta mellan Everton och Manchester City. Idag har vi två riktigt vassa matcher att se fram emot och först ut är Everton – Manchester City.

Everton – Manchester City matchstart

Everton – Manchester City är första Premier League matchen av två att spelas under söndagen. Matchen startar redan 14.30 och visas av tv-kanalen Viasat Premium och Viaplay. Saknar du tv kanal så kan du i alla fall få lite spänning om du loggar in hos Unibet som erbjuder livespel och löpande odds under matchens gång. Matchstart 14.30 och spelstopp 14.29 med andra  ord.

Speltips

Vårt speltips i dagens första Premier League match handlar om att det kommer bli mycket målchanser åt båda hållen och förhoppningsvis mål som resultat av det. Everton spelar alltid en frejdig fotboll på sin hemmaplan och brukar vaska fram flertalet målchanser oavsett motstånd. Räknar med att Manchester City försöker kontrollera matchen och äga spelet. Jag räknar kallt med att City som väntas starta med Sterling, De Bruyne, Silva och Agüero framåt kommer skapa målchanser. Faktum kvarstår också att Everton endast förlorat 1 av 10 hemmamatcher den här säsongen. City kommer heller inte vara nöjda med oavgjort. Står det t.ex 0-0 i halvtid så kommer spelet garanterat öppna upp sig då City inte har råd att tappa mer poäng mot topplagen. Speltipset handlar om att båda lagen kommer göra mål i matchen.

BLGM mellan Everton Manchester City spelas till oddset 1.71 @Unibet

everton manchester city odds

Unibet

Är du inte kund sedan tidigare hos Unibet så finns det ett fint öppningserbjudande att ta del utav. Nya kunder har några olika bonusar att välja på när man registrerar sitt konto. För endast 100 kr så får du 500 % i insättningsbonus vilket ger dig 600 kr totalt på ditt spelkonto. Det gör att du kan testa på Unibet för en väldigt liten slant. Unibet är ett av de generösaste spelbolagen på marknaden nu som ger tillbaka mest till sina spelare.

unibet öppningsbonus