Den här veckan testar vi R-3-3-24 med 12 rättsgaranti. R-systemet bygger på 3 helgarderingar och 3 halvgarderingar för 24 kronor.

Förra veckans spel

Det var många luriga matcher förra veckan där största skrällen var att Preston slog Brighton hemma. Brighton hade dessförinnan en 17 matcher lång svit utan förlust. Det var 113 stycken som prickade 13 rätt och därmed fick en helt okej utdelning på tipset med dryga 100.000 kr var. Själva testade vi R-0-7-16 men vi lyckades bara att få 7 rätt med våra 7 halvgarderingar. Den här veckan ändrar vi på vårt 16 raders system från förra veckan där vi tar bort 4 halvgarderingar och lägger till 3 helgarderingar och 1 halvgardering. Det kostar oss 8 kr extra och totalt 24 kr.

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

R-3-3-24

R-3-3-24 innebär att vi måste sätta 7 spikar på stryktipskupongen. Dock är vi garanterade 3 rätt från start vilket gör att vi måste tippa 10 matcher rätt. Så här ser streckfördelningen ut i vårt R-3-3-24 system. Här tar vi upp några av matcherna på veckans kupong.

Match 1. Manchester City – Tottenham (2)

Manchester City försöker föra sina matcher och bygga upp långa anfall men det passade inte så bra mot Everton och deras snabba omställningar. Everton hade ett mer direkt spel framåt och segern skrevs till 4-0. Tottenham spelar lite som Everton och det kommer bli en väldigt svår uppgift för Manchester City att bemästra. Rose och Walker är kanske de formstarkaste ytterbackarna i ligan för tillfället. De har dominerat sina kanter mot senaste tidens motstånd och framåt har Tottenham en formstark trio i Eriksen, Alli och Kane. Tottenham har 7 raka segrar och vi tror banne mig att man slår City borta också. City har pressen på sig men kan så klart spela bra när man är som bäst. Har ju bland annat slagit Barcelona hemma. Magkänslan säger dock 2:a på kupongen och vi streckar den utan att tveka!

Match 2. Bournemouth – Watford (1)

Bournemouth har många duktiga spelare i truppen där kanske lånet från Arsenal är den bästa i Jack Wilshere. Hemma rivstartade man mot Arsenal senast och ledde med 3-0 ett tag innan londonlaget hämtade igen till 3-3. Hemma har man också slagit Liverpool för några omgångar sen så potentialen finns i det här laget. Tycker dessutom att Watford ser aningen svagt ut för tillfället och därför känns ettan bra här.

Match 3. Crystal Palace – Everton (2)

8 matcher i Premier League utan seger för Palace och nedflyttningsstrecket är farligt nära. Everton kommer med stärkt självförtroende efter 4-0 hemma mot city senast. Formen ser god ut för Everton som har 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste matcherna i ligan. Belgaren Lukaku är glödhet på topp och jagar toppen i skytteligan. 12 mål har det blivit hittills den här säsongen. Vid 3 poäng här så närmar man sig topp 4 även om det är en liten bit kvar. Vi testar 2:an!

Match 5. Stoke – Manchester United (x2)

Manchester United fick tillslut med sig en poäng hemma mot Liverpool och den var oerhört viktig. Laget har nu 16 raka utan förlust, ligan och alla cuper inräknat. Dock väntar en väldigt svår uppgift här. Kanske en av säsongens svåraste bortamatcher. Inte att Stoke har det bästa spelarmaterialet men ett ruggigt Britannia Stadium är många gånger en väldigt svår borg att bryta ner. Det brukar minst sagt blåsa kallt såhär års på Britannia Stadium och när dessutom hemmalaget har hyffsad form så kan det bli en svår nöt att knäcka. Vi väljer att gardera matchen och den som har råd tar även med ettan på kupongen.

Match 6. West Bromwich – Sunderland (1)

Endast 1 seger på de 9 senaste för Sunderland i bortaspelet. Hemma är West Bromwich starka. Vi får se om Jonas Olsson får spela från start då han haft lite svårt att ta plats den här säsongen. Försvarsspelet har annars sätt ramstarkt ut hela säsongen där de båda sittande mittfältarna Yacob och Fletcher imponerat. De gör ett hästjobb defensivt och tillsammans med 4-backslinjen är det svårt att passera och skapa målchanser. Sunderlands anfallsspel bygger mycket på Defoe men vi tror inte att han ensam på topp löser det här. Vi anser att ettan är en av Stryktipsets säkraste matcher den här veckan. Säker etta!

Match 8. Blackburn – Birmingham (1)

Blackburn har haft en jobbig höst men spelar allt bättre och bättre. I ligan har man slagit Newcastle innan man förlorade mot Ipswich senast i en jämn batalj. Birmingham ligger mycket bättre till i tabellen men formen är allt annat än bra. Här slår motivation klass! Vi spikar ettan!

Det var några av matcherna som vi väljer att nämna på veckans R-3-3-24 system. Såhär ser stryktipsförslaget ut i sin helhet.

Kommentarer om Stryktipset

  • Veckans säkraste match anser vi att West Bromwich är hemma mot Sunderland.
  • Skrällen tror vi att Stoke kan stå för där vi helst skulle sett en helgardering men får nöja oss med x2.
  • Den här veckan är det ca 9,5 miljoner i jackpot på tipset vilket bäddar för en fin omsättning.
  • Systemet vi tippar den här veckan heter R-3-3-24 och har 12 rättsgaranti

Ja då ses vi på lördag igen.. nånstans..