Nu laddas det för fullt inför NFL-finalen Super Bowl 2017 mellan Atlanta Falcons – New England Patriots som kör igång kl. 00:35 inatt. Amerikansk fotboll har aldrig varit hetare och vi har letat rätt på spelbolagens bästa erbjudanden på evenemanget och naturligtvis vågat oss på ett speltips!

Lady Gaga underhåller i pausen

Super Bowl är världens enskilt största sporthändelse alla kategorier och medför en riktig miljardindustri i pengaomsättning varje år. Men det som drar till sig störst uppmärksamhet förutom själva matchen är vilken världsartist som kommer uppträda i pausen. Årets pausunderhållare är Lady Gaga som förväntas bjuda på något spektakulärt inför 71 500 skådare inne i NRG Stadium i Houston, Texas, USA samt miljarder människor i tv-rutorna världen över. Vi i Sverige får se matchen och showen på antingen TV3 eller Viaplay med sändningsstart klockan 23:30.

Speltips Super Bowl 2017

Det skrivs och pratas väldigt mycket om kampen mellan Atlanta Falcons quarterback Matt Ryan och New England Patriots quarterback Tom Brady som är lagens respektive storstjärnor. Jag hakar på hysterin kring dessa spelare och har hittat ett intressant spelobjekt enligt mig vilket har stor chans att gå in. 31 årige Matt Ryan har haft en lysande säsong och slår NFL’s kanske allra största stjärna 39 årige Tom Brady stort när det gäller antal Passing Yards denna säsong. Så varför inte spela på att denna statistik håller sig även i finalen.

Speltips Atlanta Falcons – New England Patriots: Jag tippar på att Matt Ryan i en H2H, Head 2 Head, (man mot man) kamp klarar av flest ”Totalt antal Passing Yards (inklusive övertid) (0 : 9.5)”. Odds 1.85 @NordicBet

Super Bowl 2017 Erbjudanden

NordicBet – Vinn upp till 30 000 kronor och få 10 gratis snurr i halvtid.

Betway – Spela på odds-marknaden Money Line på Super Bowl hos Betway och om ditt spel inte går in så får du tillbaka pengarna som ett gratisspel om ditt lag leder i halvtid men förlorar matchen.

Betsafe – 3 chanser att vinna! Lägg ett oddsspel för 100 kr på Super Bowl innan matchen för att få 2 gratisspel att använda som liveodds under finalen.

Unibet – Hämta ett försäkrat spel värt 100 kr på finalen samt ta chansen att vinna en resa till New York.