Sista Premier League matchen i omgång 25 ska spelas mellan Bournemouth – Manchester City ikväll måndag 13 februari 2017 med matchstart klockan 21:00.

Stor skillnad mellan lagen

Bournemouth har inte spelat bra på sistone. Ett riktigt bottennapp kom i hemmamatchen mot nästjumbon Crystal Palace den siste januari då man torskade med 0-2. En fjortonde placering i ligan, två raka förluster och inte en vunnen match på de fem senaste speglar formen just nu. Ska man vända den trenden mot ligafemman Manchester City krävs nog något i hästväg för deras del.

Manchester City är svårslagna och är det så att man åker på stryk emellanåt så är det mot kvalificerat motstånd som oftast innebär ett lag från toppen av tabellen. Vid ett tillfälle denna säsong har man blivit slagna av ett lag sämre placerad än sjua i tabellen och det var borta mot Leicester i december. Nu kommer man till spel mot Bournemouth med två raka segrar i ryggen samt med en frisk och stark trupp som klarat sig utan skador på viktiga spelare. Och när Manchester City kan ställa upp med allra bästa laget, ja då är man oerhört svårslagna. City vinner det här om man klarar sig undan röda kort eller andra baksmällor.

Vi tippar med medelhög insats Manchester City som vinnare i matchen mot Bournemouth till oddset 1.45 @betsson.