Cardiff och Ipswich förstörde dagen på förra veckans stryktipsförslag. Det slutade med 11 rätt på ramen och därefter 2 stycken 10:or som gav 44 kr styck. Den här veckan tippar vi R-5-0-18 och bygger ut det med 1 matematisk hel och 3 matematiska halvgarderingar. Totalt kostar tipset 432 kronor.

Förra veckans utdelning

Det var 37 stycken som lyckades pricka in 13 rätt förra veckan vilket gav 191.000 kr i utdelning. Den här veckan hoppas vi på en del skrällar så att vi kan komma upp i något liknande när det gäller utdelningen på tipset. Tyvärr är det ingen jackpot den här veckan som ger lite extra krydda till potten. Dessutom är det långt kvar till lön så omsättningen lär inte bli skyhög. Att det saknas Premier League matcher på kupongen gör också att omsättningen kommer vara lägre en vanligt. Oavsett så lär det inte bli mindre spännande. Skräller det så blir alltid utdelningen bra ändå.

Niklas Holmgren kommenterar Stryktipset vecka 07

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G5kR_TvDUxk[/youtube]

R 5-0-18 (11)

Den här veckan kommer vi tippa ett r system som heter R 5-0-18 (11) och bygga ut det med 1 hel och 3 halvmatematiska garderingar. Stryktipset erbjuder flera olika alternativ när det gäller R system. Som spelare behöver du bara klicka i vilket du vill spela hos Svenska Spel och därefter talar kupongen om hur många garderingar du har kvar att fylla i. Svenska Spel håller därefter reda på de bakomliggande enkelrader som systemet består av. Att vi valt att bygga ut vårt r system den här veckan gör att vi endast behöver ta ut 4 säkra matcher på kupongen. Det är också de 4 matcherna som vi synar lite mer noga. På förhand kan Manchester City anses som en av de säkra men vi har valt att helgardera då Huddersfield sett pigga ut sista tiden. 9 raka segrar är ett rätt hyfsat facit och väljer Manchester City att lufta truppen så finns det en möjlighet att hemmalaget skräller.

Se FA-cupen gratis på Unibet TV!

Unibet sänder de flesta av FA-cup matcherna via live stream direkt på hemsidan. Enda kravet som finns för att du ska kunna se massor av streamad sport gratis på Unibet är att du har registrerat ett konto hos dem (som är gratis att göra) och sedan har några kronor insatt på spelkontot. Helgens FA-cup matcher du kan se är:

Lördag 18 februari

13:30 Burnley – Lincoln City
16:00 Huddersfield – Manchester City
16:00 Middlesbrough – Oxford United
18:30 Wolverhampton – Chelsea

Söndag 19 februari

15:00 Fulham – Tottenham
17:15 Blackburn – Manchester United

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Veckans säkra matcher

Förra veckan hade vi 3 säkra matcher på kupongen och vi satte alla 3 i form av United, Stoke och Brighton. Vi anser att man inte bör ha mer än 4 säkra matcher på kupongen för att ha en någorlunda realistisk chans på 13 rätt. Så klart att man i praktiken kan sätta 13 rätt på bara en enkelrad men oddsen är inte speciellt låga på att det skulle slå in. Här följer veckans säkra matcher på vårt stryktipsförslag.

Match 1 Wolverhampton – Chelsea (2)

Chelsea tappade 2 viktiga poäng i ligan senast borta mot svåra Burnley. Jag tror att Conte vill studsa tillbaka direkt från det och ta sig vidare i FA-cupen. Truppen kommer så klart att luftas men får vi gissa så är det inga dussinlirare som kommer starta. Vi tror att följande spelare kommer få chansen. Begovic, Terry, Aina, Zouma – Fabregas, Chalobah, Loftus-Cheek,Willian, Ake – Batshuayi. En fullgord startelva med andra ord som skulle klara sig bra i Premier League. Wolverhampton har dålig form med 3 raka förluster. Självklart kommer man höja sig här men vi ser inte riktigt hur man ska räcka till mot ett stjärnspäckat Chelsea. Vi spikar tvåan på kupongen!

Match 3. Middlesbrough – Oxford (1)

Det skiljer två divisioner mellan lagen då Oxford håller till i League One. Oxford ligger på en 11:e plats och befinner sig just nu i ingenmansland. FA-cupen blir därför deras chans att åstadkomma något häftigt och bra den här säsongen. Boro spelar tight och målsnålt. Hemma på River Side Stadium ska man kunna vinna över Oxford utan problem. Alvaro Negredo spelade i City förra säsongen och kan mycket väl av göra det här mötet. Vi spikar ettan på kupongen.

Match 8. Nottingham – Sheffield Wednesday (2)

Så klart en chansning i match 8 men Sheffield har både formen och laget för att kunna besegra ett mediokert Nottingham. 3 raka segrar och 6-1 i målskillnad för Sheffield gör att formen är god. Truppen har känts bra hela säsongen men tyvärr har skador och avstängningar gjort att man gått på en del nitar. Nottingham läcker otroligt mycket bakåt just nu. 8 insläppta i de 2 senaste lär inte blir mycket bättre mot Sheffield om man inte väljer att backa hem. Nottingham kommer förmodligen gå för det då man har allt att vinna i FA-cupen. Vi tror att det blir deras fall då ett stabilt spelande Sheffield kommer ligga rätt och göra det mycket svårt för Nottingham med sina snabba omställningar. Vi chansspikar 2:an.

Match 9. Cardiff – Rotherham (1)

Cardiff har gjort två kanoninsatser i de senaste två omgångarna. Först slog man Leeds borta med 0-2 och följde upp det genom att vinna borta över hemmastarka derby med 3-4. 5 förluster och 1 oavgjord på de 6 senaste för Rotherham där moralen knappast lär vara på topp. I bortaspelet har Rotherham inte vunnit på de 10 senaste och man har heller inte gjort mål i de 5 senaste bortamatcherna. Det här blir en mumsbit för Cardiff och vi spikar utan att tveka. Säker etta!

R 5-0-18

Kommentarer om Stryktipset

  • Vi tippar ett reducerat system som heter R 5-0-18 och har 11 rättsgaranti.
  • Veckans säkraste match tror vi att Middlesbrough är hemma mot Oxford
  • Skrällen tror vi att Huddersfield kan stå för
  • Ingen jackpot den här veckan
  • Flera av matcherna direktsänds på Unibet TV gratis

Har ni något favoritstreck på veckans rad eller ett system ni alltid kör. Kommentera gärna!

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans…

Här kan ni läsa mer om reducerade tipssystem.