Coppa Italia står på speltips-agendan idag där vi har det första mötet av två i semifinalens dubbelmöte mellan Juventus – Napoli. Live streama matchen utan kostnad på William Hill som också har dagens högsta odds på vårt spel!

Tänk på att registrera konto på William Hill samt att du sätter in en liten slant för att kunna se streamad sport i direktsändning helt gratis.

Juventus hemmastarka

Härligt spännande blir det när ligaettan Juventus möter ligatrean Napoli i Italienska cupen. Juventus är lika överlägsna som vanligt i den italienska fotbollen vilket tjugotvå vinster, noll oavgjorda och fyra förluster är ett starkt bevis för. På hemmaplan är man närapå omänskliga där det på fjorton spelade matcher på Juventus Stadium har blivit idel segrar, inte en tappad poäng!

Napoli tuffa

Napoli slåss för en Champions League plats till nästa säsong och håller just nu kvalplatsen till den cupen med sin tredjeplats. Efter en otroligt fin period utan någon förlust ända sedan man förlorade borta mot Juventus med 2-1 den 29:e oktober 2016 kom nu två förluster på de senaste tre matcherna. Dock var den ena förlusten mot Real Madrid i Champions League den 15:e februari. Hade det inte varit för den andra förlusten nu allra senast hemma mot Atalanta med 0-2 hade jag nog trott att Napoli på allvar skulle kunnat hota Juventus i kvällens match, men nu riktar jag in mig på att det blir en Juventus vinst i alla fall då hemmaplanen är avgörande.

Speltips Juventus – Napoli: Juventus vinner matchen, odds 1.67 @William Hill. Matchstart kl. 20:45!