Tråkmåndag blir härlig Premier League-måndag när serieledarna Chelsea spelar Londonderby mot West Ham idag den 6:e mars. Matchstart klockan 21:00!

Tuffa poängtapp

Två av de sex främsta lagen i Premier League tappade i helgen viktiga poäng i toppstriden. För det första fick Manchester United bara med sig en poäng från lördagens tidiga hemmamatch mot Bournemouth trots att bortalaget såg rött innan den första halvleken var avklarad. Med en man mer lyckades inte ”The Reds” avgöra i en match där Zlatan också slog en straff som målvakten räddade. Senare på kvällen drog Liverpool det längsta stråt i sitt möte med Arsenal och vann med 3-1. Tottenham och Manchester City vann sina matcher och hoppas förstås på att Chelsea får det tufft i kvällens Londonderby.

Oberäknelig match

West Ham blandar sina resultat hej vilt och att förutse om de kommer förlora, spela oavgjort eller vinna känns nästan omöjligt att svara på förhand, även om det så är självaste serieledarna Chelsea man möter. Spelbolagen håller naturligtvis Chelsea som favoriter och även vi gör så men med en utfärdad varning. I och med West Ham’s oförutsägbarhet skulle det faktiskt kunna bli så att man sätter en eller annan käpp i Chelsea’s maskineri ikväll. Dock tror vi på att det kan bli ett par mål denna måndagsafton då båda lagen går för 3 poäng.

Två offensiva lag?

West Ham har inte så mycket att förlora då man ligger och harvar i mitten av tabellen och vill naturligtvis visa sina hemmafans att man kan slå lokalkonkurrenten på sin hemmaplan. Chelsea har vid en förlust ärligt talat inget ointagligt försprång till de bakomvarande jagande lagen så de ser nog allra helst att de vinner den här matchen då det väntar betydligt tuffare kamper framöver än ett Londonderby mot West Ham. Detta gör att vi troligtvis får se två offensivglada gäng mötas på fotbollsplanen vilket bidrar till en del kontringslägen åt båda håll. Vi hoppas här att vi får se lite effektivt målskytt den här kvällen när chanserna säkerligen kommer finnas.

Speltips West Ham – Chelsea: Totalt över 2,5 mål i matchen, odds 1.84 @unibet.

[table id=”unibet500″/]