Den här veckan tippar vi ett reducerat system som heter R 4-5-48 med 11 rättsgaranti. Systemspelet innebär att vi ska ta ut 4 säkra matcher då vi har 4 hel- och 5 halvgarderingar till förfogande.

Förra veckan

Förra veckan gick det inget vidare på stryktipset. Där vi hoppades på skräll gick de säkra matcherna in och där vi hade spikat blev det istället mindre troliga resultat. Raden var egenligen inte speciellt svår men vi hade använt helgarderingarna på helt fel ställen. Utdelningen uteblev på 10 rätt vilket gör att vi har en jackpot att se fram emot den här veckan. Och det är ingen liten jackpot som lyfter tipset den här veckan. Hela 12 miljoner extra gör att vi har en fin utdelning att se fram emot.

[table id = ”unibet500″/]

R 4-5-48

Den här veckan tippar vi ett reducerat system som gör att vi endast behöver ta ut 4 säkra matcher. R 4-5-48 erbjuder 11 rättsgaranti vilket innebär att om det är 13 rätt på ramen så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Här kan du läsa mer om du vill veta mer om vilka olika typer av reducerade system som finns hos Svenska Spel. Den här veckan är det FA-cupen på stryktipskupongen och det brukar leda till en del skrällar. Därför tror vi att R 4-5-48 kan passa rätt så bra då vi får hela 9 garderingar till förfogande. Här följer veckans 4 säkra matcher på Stryktipset.

Match 1. Arsenal – Lincoln (1)

Arsenal blev verkligen förnedrade av Bayern München i veckan i Champions League. Dubbelmötet slutade 2-10 i förlust och många fans kräver nu Arsene Wengers avgång. Om det är till någon tröst så såg det helt okej ut innan utvisningen kom då man ändå gjorde ett försök att störa Bayern. Förra helgen torskade man det viktiga toppmötet mot Liverpool med 1-3. Arsenal brukar studsa tillbaka när man är i brygga och vi tror att Wenger kommer mönstra ett relativt starkt lag här. För inte ska väl Lincoln kunna störa Arsenal på Emirates? Lincoln håller till i England Conference League vilket motsvarar den 5:e högsta divisionen i England. Vi väljer att inte slösa en gardering på den här matchen även om det skulle innebära en hel del för utdelningen om det t.ex blev kryss. Wenger måste helt enkelt se till så att man går vidare från det här mötet. Tipsets säkraste match, Etta!

Match 3. Everton – West Bromwich (1)

Everton har haft fin form efter nyår och man gjorde det bra senast borta mot Tottenham. Man jagade länge en kvittering men fick till slut se sig besegrade med 3-2. Det visar att man kämpar i 90 minuter och inte viker sig en tum. Hemma på Goodison Park är man rejält starka. Lukaku öser in mål framåt och hela laget ser stabilt och balanserat ut under Koemans ledning. West Bromwich har återigen gjort en bra säsong. Normalt sett är man mycket starkare hemma än borta. Senast förlorade man oväntat mot bottenlaget Crystal Palace med 0-2. Jonas Olsson har fått se laget från bänken då han har haft svårt att ta en ordinarie plats den här säsongen. Vi tror inte att man räcker till här och ettan känns bra som är streckad till 59 % i dagsläget. Säker etta!

Match 8. Cardiff – Birmingham (1)

Den gamla Liverpool spelaren Warnock styr numera Cardiff och laget har haft en fin period innan förlusten mot QPR senast. Nu har man 3 vinster, 1 oavgjord på de 5 senaste. Birmingham har usel form med 1 seger på de 6 senaste. Cardiff har lite långt upp för att blanda sig i striden om Play off. 15 poäng måste man ta in och det är flera lag att passera så det känns inte troligt att alla lagen i mellanskiktet ska tappa. För Cardiffs del gäller det att avsluta säsongen snyggt och bygga vidare till nästa säsong. Birmingham däremot ska inte känna sig säkra. Håller den här trenden i sig så får man börja kika neråt i tabellen och försöka överleva säsongen ut. Vi spikar ettan utan att tveka.

Match 10. Newcastle – Fulham (1)

Tuffa matcher från Newcastles sida då man mött både Reading och ligatrean Huddersfield borta. 4 poäng på de här två tuffa bortamatcherna gör att man har ett kanonläge att vinna The Championship. Nu möter man ett taggat Fulham som jagar play off. Fulham har okej form men lär vara nöjda med en poäng här när man möter serieledaren på S:t James Park. Parkerad buss ock kontringar blir förmodligen melodin. Newcastle brukar försöka kontrollera sina matcher och tillslut är det någon av profilerna som brukar kliva fram. Man har fått behålla merparten av spelarna som var med och åkte ur Premier League förra säsongen. Just nu ser det ut som att sejouren i The Championsship blir ettårig och vi tar tillfället i akt att spika ettan här. Säker etta!

Såhär ser vårt R 4-5-48 system ut i sin helhet.

R 4-5-48

Kommentarer om veckans stryktipsförslag

  • Systemet heter R 4-5-48 och har 11 rättsgaranti. Det kostar 48 kr att lämna in.
  • Veckans säkraste match anser vi att Arsenal är hemma mot Lincoln
  • Skrällen tror vi att Sheffield Wednesday kan stå för borta mot Aston Villa. Wednesday känns alldeles för lågt streckade. Även QPR har en fin formkurva och kan mycket väl ställa till det borta mot Leeds.
  • Ca 12 miljoner extra i jackpot kan om det skräller leda till en väldigt fin utdelning.
  • Då det är mitt i månaden så kommer vi förmodligen få en lite mindre omsättning än normalt på stryktipset. Lägg därtill att det endast är ett fåtal Premier League matcher på Stryktipset och ingen toppmatch vilket också drar ner omsättningen.

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans.

Vad tycker ni om det reducerade systemet R 4-5-48? Har ni något annat favoritsystem som ni brukar spela eller någon match ni tror på den här veckan lite extra! Kommentera gärna!