Dagens enda match i Premier League Liverpool – Burnley startar klockan 17:00 under en helg annars fullt med uppskjutna matcher pga FA-cupen. Jag kör ett överspel idag!

Liverpool hemmastarka

Liverpool är i allra högsta grad med och fightas uppe i toppen av Premier League men får nog ställa in sig på att titelracet är kört då Chelsea leder ligan 14 poäng framför. Siktet blir istället att nå en direktplats till Champions League som ettan, tvåan och trean belönas med. Just nu håller man en kvalplats till Champions League i och med fjärdeplatsen.

Formen måste jag tillstå är god när det gäller hemmaspel dåThe Reds tvålade till Arsenal med 3-1 senast. Arsenal har å andra sidan ingen rolig period just nu med massiv kritik riktad mot tränaren Arsene Wenger efter många svaga resultat i både Champions League och ligan. Men även i hemmamatchen innan den slog man tvåan Tottenham med 2-0 vilket visar att Liverpool verkligen gillar att göra bra ifrån sig inför hemmapubliken. Annars är bortaspelet betydligt sämre men det behöver vi inte ta i beaktande särskilt mycket en sådan här dag när det vankas hemmamatch mot Burnley.

Burnley katastrofala borta

Burnley är ligans sämsta bortalag. På tretton matcher har man lyckats skrapa ihop ynka 2 poäng!? Med elva förluster och två oavgjorda samt 8:28 i målskillnad ska man inte ha en chans mot Liverpool i afton. Det som jag ändå finner anmärkningsvärt är att Burnley trots sitt dåliga bortafacit har gjort minst 1 mål i varje bortamatch de senaste sex matcherna!? Och det är bland annat mot svåra lag som Tottenham och Arsenal. Så jag kommer inte bli överraskad om vi får se ett mål av bortalaget idag.

Dagens speltips går till att det blir mer än 2,5 mål i matchen Liverpool – Burnley, odds 1.63 @unibet.

Kolla in dagens matcher som du kan se i direktsändning via gratis live stream.