Tredje och avgörande hockeymatchen mellan Färjestad – Djurgården ska idag spelas i SHL’s åttondelsfinal i Löfbergs Arena, Karlstad med nedsläpp kl. 19:00.

Sista och avgörande

Sista laget som går till kvartsfinal i SHL 2016/2017 ska utses denna onsdagsafton i det tredje och helt avgörande mötet mellan Färjestad – Djurgården. Det står 1-1 i matcher i en åttondelsfinal som gäller i bäst av tre. Vinner Färjestad möter de serietvåan HV71 i kvartsfinal, men blir det istället Djurgården som tar sig vidare från kvällens drabbning så möter de i så fall serieettan Växjö. Beroende på utgången kommer Malmö få ta sig an ettan eller tvåan i serien. De andra kvartsfinalerna kommer bestå av möten mellan Frölunda – Skellefteå och Linköping – Brynäs.

Fördel Färjestad

Vad som talar för att Färjestad går segrande ur striden är framförallt fördelen av att spela på hemmais i denna avgörande hockeyfight. Den andra stora faktorn enligt mig som gör att Färjestad får ikläda sig favoritrollen är Karlstadlagets fina form. Man vann första mötet med Djurgården med 4-1 även om det satt relativt långt inne eftersom det inte lossnade förrän i tredje perioden då 3 puckar letade sig in i motståndarmålets maskor. Andra matchen i Hovet, Stockholm, blev en oerhört jämn tillställning där Djurgårdens avgörande 4-3 mål inte kom förrän i förlängningen.

Speltips Färjestad – Djurgården: Mitt tips blir ett Moneyline-spel som går till Färjestad som vinnare inklusive övertid och straffar. Odds 1.68 @NordicBet.

250 kr riskfritt spel

Nordicbet är en av SHL’s huvudsponsorer och har några fantastiskt fina erbjudanden riktat till dig som vill spela odds på Hockey. Ett av dem är att du varje vecka under SM-slutspelet får ett 250 kronor riskfritt spel i mobilen! Ett annat är att du kan få ett presentkort skickat hem till dig värt 300 kronor, som du kan handla med i samtliga SHL-arenor. Du behöver bara registrera nytt konto hos NordicBet och lägga ett spel för 100 kronor på valfri SHL-match.