Tråkig stryktipskupong gör att vi tippar ett stryktipsförslag R 10-0-567 som kräver mindre analys av alla matcher. 3 säkra matcher är det som gäller den här veckan. Det är lite synd att vi går miste om Premier League matcher då det är Löningshelg som normalt sett ger fin omsättning. Det känns inte alls kul tycker vi men lite uppmuntrande är det att Sverige spelar så klart. När kupongen ser ut som den gör med landskamper och fotbollsmatcher från League One så känns det skönt att tippa ett system som erbjuder många helgarderingar. Kunskapen i League One är i princip obefintlig och man kan då endast gå på statistik vilket inte är så kul. Veckans stryktipsförslag baseras därför på ett r-system med väldigt många helgarderingar.

R 10-0-567 (11)

Veckans R 10-0-567 system erbjuder hela 10 stycken helgarderingar och det kostar 567 kr. Eftersom r-systemet har 11 rättsgaranti så räcker det att de 3 säkra matcherna sitter för att det ska bli minst 11 rätt på kupongen. Är man van tippare så är det inga problem att tippa r-system. För den som är lite mindre insatt så är det heller inget svårt att lära sig. Här kan du läsa mer om reducerade system. Nedan följer de 3 säkra matcher som vi tagit ut på kupongen den här veckan.

Höjda välkomstbonusar

Match 1. Sverige – Vitryssland (1)

Självklart måste vi spika Sverige. För det första så ska vi bara slå Vitryssland hemma om vi ska ha chansen att ta oss till VM. För det andra skulle vi aldrig tippa en helgardering i den här matchen för att på så vis sitta och hoppas på en skräll!? Nej det skulle inte kännas kul. Ungefär som att tippa emot sitt favoritlag. Guidetti är skadad och Oscar Wendt har tackat nej sen tidigare. Tyvärr är också Martin Olsson skadad som gjort det bra i Swansea. Troligtvis spelar Augustinsson vänsterback. Skulle tippa på att det blir Berg och Toivonen framåt. Oavsett så är det 3 poäng som gäller! Etta! Läs även vårt speltips för matchen Sverige – Vitryssland.

Här kan ni se en lite längre intervju inför Sveriges möte med Vitryssland där Emil Forsberg och Janne Andersson gästar studion. (Studio oddset – Svenska Spel)

Match 3. Schweiz – Lettland (1)

Schweiz har en del stjärnspäckade spelare i sitt lag med bland annat Lichsteiner (Juventus), Xhaka (Arsenal) och Derdiyok (Galatasaray). Det är med andra ord inte så konstigt att man slagit Portugal hemma i det här VM-kvalet. Just hemma har man alltid varit starka vilket Sverige fått uppleva flertalet gånger genom åren. Schweiz har inlett VM-kvalet på bästa sätt med 4 raka segrar och tagit 12 av 12 möjliga poäng. Lettland saknar stjärnspelare och laget har haft det jobbigt sista tiden. 3 raka förluster och dessförinnan en knapp vinst med 1-0 mot Andorra. Nej det ska mycket till om det blir något annat än en etta i den här matchen. Schweiz får ses som givnast på tipset! Bergetta!

Match 5. Belgien – Grekland (1)

Vi minns Grekland när de parkerade bussen under hela EM 2004 och med en stark defensiv lyckades vinna turneringen efter att ha slagit Portugal i finalen. Idag är det ett helt annat Grekland. Laget kan visserligen spela bra fotboll emellanåt och har tagit sina poäng i VM-kvalet såhär långt. Men nu väntar ett stjärnspäckat Belgien som rankas som ett av de bästa lagen i världen. I senaste matchen ställde man upp med bland annat Courtois (Chelsea), Vertonghen (Tottenham), De Bruyne (Manchester City), Hazard (Chelsea), Lukaku (Everton). Ja listan kan göras lång då även bänkspelarna innehåller en del kända namn från Premier League och övriga Europa. Hazard stod över Chelseas senaste ligamatch och är ett frågetecken. Belgien har 4 raka segrar i sitt VM-kval och 21-1 i målskillnad. Grekland kör man över i bara farten.. Etta!

Det var veckans 3 säkra matcher och går de in så är det minst 11 rätt på vårt R 10-0-567 system med chans på 13. Bara hoppas att det skräller rejält i övriga matcher. Att t.ex Portugal missar sina målchanser och Bulgarien gör en gedigen insats på sin hemmaplan.

R 10-0-567

Kommentarer om tipset

  • Veckans säkraste match är Schweiz hemma mot Lettland
  • Skrällen tror vi inte på men vi hoppas att Bulgarien eller Ungern kan ställa till det i sina matcher =). Eller varför inte en lottad tvåa i match 8?
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan
  • Löningshelg borde kunna leda till en hyffsad omsättning även om kupongen är ganska trött och tråkig.

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..