bet365

Mora – Leksand går upp i den heta direktkvals-kampen för andra gången i den här matchserien och efter första Daladerbyt i förrgår är det fördel Mora. Men tror du att Leksand gett upp? Skulle inte tro det. Inget av lagen kommer ge bort ens det mista lilla under de här matcherna och så mycket härligare hockeymatcher fyllda med hatkärlek än så här kan vi nog inte uppleva när lagen gör upp om vilket lag som ska bli Dalarnas stolthet i den svenska ishockeyns finrum.

Mora eller Leksand är frågan

För hemmapubliken i den 7650 stora skaran åskådare som satt bänkade i Tegera Arena i Leksand blev det verkligen ingen rolig afton i onsdags när lokalkonkurrenten Mora kom på besök och åkte därifrån med segern efter resultatet 0-2. Leksand har såklart siktet inställt på att göra fredagskvällen sur för motståndarna och alla Mora fans genom att vinna och komma ikapp i matchserien. Men då måste de få stopp på Moras glödheta förstafemma med bland annat Aronsson, Engvall, Bailey, Lassen och Gagne. De stod nämligen för båda målen senast genom mål av Lassen i första perioden och Engvall i den tredje.

Leksand som ju kom sist i tabellen den här SHL-säsongen har fortsatt svårt att övertyga nu när man stöter på motstånd i form av de HockeyAllsvenska vinnarna Mora som vann uppflyttnings-slutspelet mot BIK Karlskoga som i sin tur ligger under med 1-0 i matcher, i den andra matchserien i detta direktkval till SHL, mot Rögle efter gårdagens 5-2 förlust.

Mora – Leksand Money line

Mitt speltips på hockeymatchen Mora – Leksand blir ett Money Line spel som innebär att jag spelar på att ett specifikt lag står som vinnare inklusive övertid och straffar. Och det lag jag tror mest på denna fredag är hemmalaget Mora som jag inte kan se kommer spela sämre i den här fighten i Smidjegrav Arena än vad de gjorde senast. De ser oerhört stabila och disciplinerade ut och den kanadensiske huvudtränaren Jeremy Colliton har verkligen gjort ett bra jobb med laget.

Speltips: Money Line med Mora som vinnare, odds 1.59 @NordicBetMatchstart kl. 19:15 fredag 24/3. Tv-kanal: TV12.

Spela 250 kr gratis på hockey + få SHL-presentkort värt 300 kr!

NordicBet är huvudsponsor till SHL och vill också vara hemmaplan för dig som gillar att spela på hockey – hela vägen från hockeytvåan upp till toppligorna. NordicBet erbjuder alla nya spelare en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor. Dessutom får du hos NordicBet just nu spela ett 250 kronor riskfritt spel på hockey! Och som inte det vore nog så erbjuder NordicBet dig även ett presentkort värt 300 kr som du kan använda på valfri SHL-arena om du spelar ett odds för 100 kr hos NordicBet. Presentkortet kan du exempelvis använda i restaurangen, eller när du handlar något i kiosken, eller varför inte skaffa en ny halsduk i supportershoppen?