Som vi väntat! Det närmar sig premiär för Formel 1 cirkusen 2017. Nya reglementen som kommer ge högre kurvhastigheter och roligare ljud. Nått att se fram emot. Som en jämförelse så var kurvhastigheten 2016 i kurva 14 i Melbourne 184 km/h. I år 205 km/h…

Mercedes och Ferrari har varit starka under kvalet med Red Bull Racing skuggandes bakom. En krasch för Daniel Ricciardo i Q3 förstörde Red Bulls chans att ha med båda bilarna i topp.

Daniels krasch är förmodligen ganska betungande att bära inför hemmapubliken. Det skulle kunna skapa en situation där han känner stor press att avancera genom loppet från sin 10:e startposition. Tror även att det kan skapa problem och att han kan blir första förare att bryta loppet!

Speltips: Första förare att bryta loppet: Daniel Ricciardo blir första förare att bryta loppet till oddset 21.00 @bet365.