Den här veckan kör vi stryktipsförslag med R 5-3-36 som erbjuder 11 rättsgaranti. Förra veckan missade vi 1 säker match och det var Belgien som inte lyckades vinna mot Grekland hemma i VM-kvalet. Det gjorde att vi fick 10 rätt som gav 99 kr. Systemet kostade dock 567 kr vilket gör att vi inte kan jubla över de 99 kronorna som vi fick tillbaka. Numera kan man se via svenska spels app hur många rätt man har i realtid även för reducerade system. Du kan även se vilken som är din bästa rad och chans till 13 rätt hela tiden. Ett tag var det riktigt spännande för oss och vi var uppe på 11 rätt innan Belgien matchen hade börjat. Med den skulle vi kunna ha fått 12 i det läget som just då gav omkring 29.000 kr. Skulle Belgien ha vunnit i det läget skulle visserligen utdelningen också ha sjunkit. Har en match inte startat så räknar svenska spels app alla matcher som inte startat som ”x” på kupongen. Det är också kul att man kan följa utdelningen för varje pling som sker. Det har man visserligen kunnat en tid men det är verkligen uppskattat och gör tipset mer spännande och roligt att följa.

R 5-3-36 (11)

Den här veckan riktar vi in oss på 5 hel och halvgarderingar för 36 kronor. Det är med andra ord ett lite mindre system där vi behöver ta ut 5 säkra matcher. Och det ser inte omöjligt ut att lyckas med det på veckans kupong. Sitter de 5 säkra matcherna så är det minst 11 rätt på en utskriven rad. Det här systemet har vi inte testat tidigare och därför blir det lite extra kul och se vad det har att erbjuda.

Veckans stryktipsförslag

Den här veckan är det återigen lite Premier League matcher på kupongen efter VM-kvalet som varit. Tottenham har en lurig bortamatch mot Burnley. Burnley har visserligen svag form men hemma är man smått fantastiska. 9 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster den här säsongen. Så det är en tuff uppgift som Tottenham står inför. Det fick bland annat Chelsea erfara för några omgångar sen då man bara fick oavgjort borta mot Burnley. Harry Kane och Danny Rose saknas i bortalaget vilket är två starka kort. Därför tar vi med krysset borta för Tottenham som ändå får ses som favoriter i den här matchen.

Londonderby

Ett annat viktigt möte är det som utspelar sig i London och på Stamford Bridge. Chelsea går fram som en ångvält i Premier League och många menar att titeln varit klar sen en tid tillbaka. Alla utom Conte. Han räknar exakt på hur många poäng som behövs i förhållande till att något av de bakomvarande lagen tar full poäng. 21 poäng till och titeln bärgas enligt italienaren. Crystal Palace är i poängbehov då man fått kämpa i botten av tabellen större delen av säsongen. Nu har man fyra poäng ner till Hull under nedflyttningsstrecket men det ska man inte känna sig säkra på. Man har skrapat ihop 28 poäng såhär långt och normalt sett brukar det krävas omkring 38 poäng för att hänga kvar när säsongen är slut. Det innebär att man behöver vinna minst 3 matcher av de återstående 10. Här lär man gå för 1 poäng som de flesta lag gör när de kommer till Stamford Bridge. Chelsea får eventuell klara sig utan Eden Hazard och Victor Moses från startelvan. Även John Terry är skadad. Känner Hazard minsta lilla från sin vadskada så lär man vila belgaren som stod över VM-kvalet veckan som var. Oavsett tror vi stenhårt på hemmalaget här. Bergetta!

Leicester får tipset

Hull mot West Ham känns som en öppen historia som kan sluta lite hur som helst. Hull brukar kunna bjuda till hemma och nu är man i ett utsatt läge i tabellen. West Ham kommer få slita hårt för 3 poäng. Vi helgarderar. Leicester har hittat formen sen man sparkade Claudio Ranieri. 3 raka segrar i ligan gör nu att man fått lite andrum. 6 poäng har man ner till nedflyttning och den dåliga säsongen borde kunna redas ut till slut. Vardy har fått förnyat självförtroende och var med och bidrog i Englands landslag senast. Mahrez spelar allt bättre och det känns som att man börjar hitta tillbaka till sin gamla spelstil med snabba omställningar och rakare spel. Stoke har Philip Bardsley avstängd vilket är ett tungt avbräck. Ettan på Leicester känns bra hemma mot Stoke och blir vårt tips.

Zlatan tillbaka

Manchester United får tillbaka Zlatan och Herrera efter avstängningar. United har 18 raka matcher i ligaspelet utan förlust och har verkligen visat upp ett stabilt spel. Tyvärr har man kryssat lite för ofta för att vara med och störa Chelsea i toppen men nu har man fått vittring på Champions League platserna. Ett frågetecken för Pogba om han kan spela eller inte då han ådragit sig en streckning i baksida lår. West Bromwich slog Arsenal hemma senast med 3-1 vilket var starkt. Tyvärr har man haft alldeles för mycket problem i bortaspelet. 4 raka match borta nu utan seger. Vi tror United fixar det här med eller utan Pogbas närvaro.

Bra form på Aston Villa

Aston Villa har äntligen hittat formen i The Championship. Avståndet upp till kval är 11 poäng och känns aningen för långt. Nu möter man Norwich som ligger 6 poäng före i tabellen. Otroligt viktig match för Villa om man ska ha en liten liten chans att kunna nå kval. Då är seger ett måste mot Norwich. Hemma har Aston Villa 3 raka segrar och 5-0 i målskillnad. Det kommer bli oerhört tufft för Norwich att få med sig några poäng här. Vi tror på Birminghamlaget och spikar dem på veckans kupong.

Newcastle har problem

Newcastle har inte haft någon vidare form sista tiden. Endast 2 poäng av 9 möjliga i de 3 senaste matcherna. Än dock så leder man tabellen men man kan inte slappna av än då det återstår 8 matcher att spela. Man har en 7 poäng ner till godo till 3:an Huddersfield. Wigan ligger nästsist och borde vara ett överkomligt byte för ”skatorna”. Vi spikar ettan även om formen inte är speciellt god.

Såhär ser veckans stryktipsförslag och R 5-3-36 system ut i sin helhet.

r 5-3-36

Kommentarer om stryktipsförslaget

  • Systemspelet heter R 5-3-36 och har 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Chelsea är hemma mot Crystal Palace.
  • Skrällen tror vi att Nottingham kan stå för borta mot Preston
  • Ca 13 miljoner i jackpot väntar på tipset vecka 13, 2017

Hur sitter er tecken? Har ni någon match ni tror speciellt mycket på? Kommentera gärna!

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans.