Det är dags för ett stekhett Rom-derby idag i semifinal-returmatchen i den italienska cupen, Coppa Italia, mellan Roma – Lazio. Spela på mötet och streama matchen live hos bet365. Matchstart klockan 20:45 tisdag 4/4 2017.

Speltips Roma – Lazio

För en dryg månad sedan spelades den första semifinalmatchen mellan Lazio och Roma som då slutade med en 2-0 seger för hemmalaget. Ikväll ska Roma försöka hämta igen tvåmålsunderläget på Roms Olympiastadion som rymmer 72 698 åskådare och säkerligen kommer vara fullsatt. I den andra semifinalen har Juventus övertaget på Napoli efter 3-1 i deras första möte. Napoli – Juventus returmatch spelas imorgon onsdag.

Dagens hemmalag Roma är obesegrade i fyra raka matcher inklusive Serie A och Europa League spel men dessförinnan hade man radat upp tre förlustmatcher i rad. Så formen är med andra ord i stigande riktning. Men Lazio är i ännu beättre form, i alla fall har man varit i mer stabil form under längre tid. Lazio har inte inkammat en enda förlust på tio matcher i sträck. Och endast två av de tio förlustfria matcherna har slutat oavgjorda. Det ska alltså mycket till för att Roma ska vända 0-2 underläget och ta sig vidare till final i Coppa Italia. Men allt ska och måste avgöras ikväll.

Speltips Roma – Lazio: Båda lagen gör mål, odds 1.61 @bet365!