bet365

Fyra Premier League matcher på agendan denna tisdag 4 april. Jag väljer att titta på Manchester United – Everton med Zlatan tillbaka i hetluften igen. Matchstart kl. 21:00!

Zlatan is back!

Zlatans tre matcher långa avstängning är över och han är därmed åter redo för att spela match för sitt Manchester United. Och hans comeback blir mot Ronald Koemans tuffa gäng Everton. Senast de bägge lagen möttes slutade matchen 1-1 på Goodison Park efter bland annat mål av Zlatan Ibrahimovic som lobbade över den utrusande Everton målvakten Stekelenburg. Inför matchen Manchester United – Everton skiljer det endast 3 poäng mellan dem i Premier League tabellen till Manchester Uniteds (5:a) fördel och så har Everton (7:a) två mer spelade matcher i bagaget.

Mer statistik som kan vara av intresse är att Everton har 5 raka matcher utan ett oavgjort resultat. I 17 av 28 matcher som Manchester United har spelat den här säsongen har det blivit under 2.5 mål. Manchester United ska försöka förlänga sin svit av 19 obesegrade matcher.

För Manchester United är Phil Jones, Juan Mata och Chris Smalling borta på grund av skador och även Paul Pogba är ett osäkert kort inför matchen mot Everton. Bortalaget saknar sedan länge långtidsskadade Yannick Bolasie och får också klara sig utan irländaren Seamus Coleman och argentinaren Ramiro Mori. Det finns även risk för att Everton tvingas ställa upp utan irländaren James McCarthy och fransmannen Morgan Schneiderlin. Det lag som påverkas mest av sina skador torde vara Everton som inte är i närheten av att kunna visa upp samma starka avbytarbänk som Man United.

Speltipset

Everton är starka på hemmaplan men har det lite tuffare på bortaplan och har inte vunnit en bortamatch på fyra matcher. Manchester United har kryssat i fyra av sina fem senaste hemmamatcher vilket inte håller i längden för att kunna norpa åt sig en Champions League plats som de tre första i tabellen är direktkvalificerade för och fyran får kvala till. Men idag tror jag Mourinhos mannar gör vad som krävs och tar de 3 nödvändiga poängen inför en jublande hemmapublik. Zlatan brukar veta hur en riktig comeback ska gå till så det skulle inte förvåna mig ett dugg om han nätar ikväll!

Manchester United vinner matchen mot Everton tisdag 4 april 2017. Spelet är inlämnat hos Betfair som har det bästa oddset 1.61 för den marknaden av alla spelbolagen!

[table id=19 /]

Dagens Premier League matcher

20:45 Burnley – Stoke
20:45 Leicester – Sunderland
20:45 Watford – West Brom
21:00 Manchester United – Everton