2-2 i matcher mellan Frölunda – Brynäs och nu ska vi se vilket av lagen som skaffar sig slagläge för en stundande finalrunda.

Du ser matchen på TV12 eller hos C More på tv, mobil, surfplatta och dator utan bindningstid och uppsägningstid. Du kan också köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr!

Speltips Frölunda – Brynäs 10/4

Den här semifinalrysaren mellan Frölunda och Brynäs kan verkligen sluta hur som helst känns det som. Första två matcherna slutade med bortavinster och sedan vände matchserien till att vi istället fick se två hemmavinster på raken. Och det finns heller ingen logik i om matcherna är jämna eller har en solklar vinnare. Det enda vi kan konstatera är att Brynäs fått kämpa mer för sina vinster än vad Frölunda behövt göra. Brynäs segrar har kommit till efter två uddamålsvinster, en på hemmaplan och en på bortaplan. Ytterligare en sak där fakta talar för sig självt är att det blivit många mål i varje möte. Så dessa faktorer får utgöra grunden i mitt speltips på matchen Frölunda Brynäs 10 april.

Speltips: Antal hemmamål över 2,5. Odds 1.53 @NordicBet!

Resultat Frölunda – Brynäs

2/4 Frölunda – Brynäs 3 – 4
4/4 Brynäs – Frölunda 1 – 6
06/04 Frölunda – Brynäs 6 – 3
08/04 Brynäs – Frölunda 4 – 3

SHL erbjudande från LeoVegas

25% Cashback på SHL-Slutspelet – Pengar tillbaka!