Idel favoritsegrar i helgen för topplagen i Premier League gör att Arsenal har pressen på sig att vinna måndagens match 10 april borta mot Crystal Palace. Men det blir inte lätt!

Crystal Palace – Arsenal 10 april

Dagens hemmalag Crystal Palace har haft en väldigt fin period på sistone där man radade upp fyra raka segrar innan segerraden stoppades av Southampton som man senast förra onsdagen förlorade mot med 3-1. Det lutar åt att det här blir en kamp där alla 3 poängen ska vigas åt något av lagen, för Crystal Palace kryssar ytterst sällan. Den 7 januari spelade man oavgjort mot Bolton i FA-cupen och i ligaspelet har det bara blivit totalt fyra kryss under säsongen. Annars har det på de efterföljande 10 matcherna slutat med 5 vinster och 5 förluster. Största triumfen den här säsongen kom nyligen den 1 april när man överraskande slog självaste serieledarna Chelsea på bortaplan med 1-2. Och ikväll vill man nog gärna ta ännu en skalp för man är i behov av 3 nya poäng trots den fina perioden man haft eftersom det endast skiljer 3 poäng ned till nedflyttningsplats.

Även Arsenal har likt Crystal palace ingen förkärlek för kryss. 6 oavgjorda hittills är visserligen två fler än kvällens motståndare men ändå färre än de flesta övriga topplagen. Bara Chelsea är färre med 3 stycken. Så jag tror benhårt på att båda lagen inte är nöjda med annat än 3 poäng ikväll trots att det skiljer tio placeringar mellan lagen i tabellen. För Arsenals del gäller det att ha häng på topplagen där även nu Everton börjar närma sig bakifrån. Vid seger ikväll återtar man femteplatsen som manchester United snodde åt sig igår när de besegrade jumbon Sunderland med 0-3 efter bland annat mål av en viss svensk, Zlatan Ibrahimovic. I en match där för övrigt Sebastian Larsson åkte på rött kort.

Senaste matcherna mot varandra

1/1 – 2017 Premier League: Arsenal – Crystal Palace 2 – 0
17/4 – 2016 Premier League: Arsenal – Crystal Palace 1 – 1
16/8 – 2015 Premier League: Crystal Palace – Arsenal 1 – 2
21/2 – 2015 Premier League: Crystal Palace – Arsenal 1 – 2
16/8 – 2014 Premier League: Arsenal – Crystal Palace 2 – 1

Speltips – Båda lagen gör mål

Speltips Crystal Palace - Arsenal 10/4Vi har lyckats oerhört bra med våra rekade BLGM spel den senaste tiden och ser här möjligheten för ännu ett sådant spel i matchen Crystal Palace – Arsenal. Tipset blir därav att båda lagen gör mål!

Kolla in våra speltips och alla spelbonusar som spelbolagen erbjuder vid registrering.

Se här de två högsta oddsen för BLGM som vi hittat bland alla spelbolagen inför kvällens match Crystal Palace – Arsenal, (odds gäller i skrivande stund, kan komma att ändras av spelbolagen):

bet365 – odds 1.61

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

unibet – odds 1.60

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Vinn Resa Till Champions League Finalen 2017