bet365

Idag kan Frölunda avgöra semifinalserien mot Brynäs om man vinner på bortaisen i Gavlerinken Arena i Gävle. Nedsläpp kl. 19:15 onsdag 12 april 2017.

Se Brynäs – Frölunda Live

Matchen Brynäs – Frölunda 12/4 sänds i TV12 och C More. Du vet väl att du kan köpa enstaka matchbiljetter på C More för 199 kr vilket innebär att du kan se matchen på vilken enhet du vill i tv, dator, surfplatta och mobil. Detta innebär att du alltså kan se matchen på resande fot bara du har täckning!

Så gör du:

  1. Gå till C More här >>>.
  2. Scrolla ner längst ner på C More’s hemsida och klicka på Sport under rubriken ”Titta”.
  3. Välj sportevent och köp matchbiljett!

Brynäs - Frölunda live

Speltipset…

Matchställningen är 3-2 till Frölundas favör och kan alltså i händelse av seger ikväll se fram emot en finaldust med HV71. Men var så säker på att Brynäs kommer försöka få till en sjunde och avgörande fight. Frölunda har hittills gjort mål i första perioden mot Brynäs i 4 av 5 matcher. Sannolikheten att det skulle bli så även ikväll är hög! Jag lägger mitt spel på att bortalaget Frölunda gör mål i första perioden till oddset 1.77 @NordicBet.

Speltips Brynäs - Frölunda SHL-semifinal 12 april 2017