Den här veckan testar vi R 8-0-81 med 11 rättsgaranti. 5 säkra matcher är det som gäller på tipset. Förra veckan sprack vi endast på Örebro i match 13. Där hade vi säker 2:a och som vanligt skulle vi ha litat på att det alltid blir kryss i match 13. Raden var för övrigt tämligen enkel utan skrällar och det gör att utdelningen på 10 rätt uteblev. Endast 28.697 kr på 13 rätt som 453 stycken lyckats pricka in.

R 8-0-81 (11)

Vad har vi att säga om veckans R 8-0-81 system? tipssystemet är tämligen oprövat och inte helt lätt att sätta 5 säkra matcher. Går de 5 säkra matcherna in så har man minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13. 81 kronor är inte speciellt dyrt och med den här typen av system brukar det bli spänning hela vägen. 8 helgarderingar gör att man kan hoppas på en del skrällar.

Gillar man odds och betting vid sidan om stryktipset så listar vi här flertalet bra spelbolag med tillhörande spelbonusar.

Veckans tipsförslag

Leicester förlorade senast mot Everton borta men hade dessförinnan en fin svit. Nu har man Champions League i veckan och frågan är om man orkar ladda om här mot ett hett Crystal Palace. Palace har fin form där man bland annat slagt Chelsea borta och Arsenal hemma. Senast blev det 3-0 hemma mot Arsenal. Startelvan består egentligen av idel klasspelare och man har på sista tiden visat sitt rätta jag. Moralen är fin och vi tror att Leicester kommer få det jobbigt här. Säker etta på hemmalaget Crystal Palace.

Everton starka hemma

Everton tillhör ett av ligans bästa hemmalag där man springer i 90 minuter. Man har livsfarlige Lukaku på topp som leder Premier Leagues skytteliga på 23 mål. Burnely är starkare i hemmaspelet än vad man är borta. Hemma har man 10 segrar, 2 oavgjorda och 4 förluster. Borta har man 0! segrar, 4 oavgjorda och 12 förluster. Man har alltså inte vunnit en enda match borta den här säsongen och det lär man inte göra på Lördag heller. Everton vinner med ett par mål.

Bra form på Aston Villa

Aston Villa har bäst form i hela The Championship för tillfället. Synd för laget att man kommit igång så sent under säsongen. Man har 9 poäng upp till kval och det är i princip omöjligt med 5 omgångar kvar. Hemma har man 5 raka segrar och ser just nu mycket svårslagna ut. Reading som endast vunnit 1 och förlorat 4 av de 5 senaste i bortaspelet kämpar för att behålla sin kvalplats. Pressen är på Reading och vi tror inte att man reder ut det här då formen är vikande. Säker etta!

Skotska ligan ojämn

3 lag sticker ut i den skotska ligan och ett av de lagen förutom Celtic och Glasgow Rangers är Aberdeen. Laget gör en av sina bättre säsonger på länge och innehar just nu en stabil andraplats i tabellen. Den skotska ligan är väldigt ojämn där topplagen nästan alltid slår bottenlagen. S:t Johnstone är helt okej men har inte samma kvalitet i sin startelva som Aberdeen. Vi testar 2:an på Aberdeen.

Rosenberg i slag

Senast avgjorde  Markus Rosenberg med ett klassmål hemma mot Gif Sundsvall. Malmö FF tillhör så klart en av guldfavoriterna den här säsongen och det blir något att bita i för Halmstad BK som kommer på besök. Halmstad har inlett säsongen piggt med 1 seger och 1 oavgjord. Halmstads forward Kinoshita blev utvisad senast och missar mötet med Malmö. Det ska mycket till om Halmstad ska få med sig någon poäng här när mästarna spelar hemma.

Är du sugen på att se Allsvenskan på tv, dator, surfplatta eller mobiltelefon så direktsänder CMore Sport matcherna. Skaffa konto utan bindningstid och uppsägningstid här! Vill du inte registrera konto kan du också köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr!

r 8-0-81 system

Kommentarer till veckans stryktipsförslag

  • Vi tippar ett reducerat system som heter R 8-0-81 och som har 11 rättsgaranti
  • Säkraste matchen den här veckan anser vi att Everton är hemma mot Burnley
  • Skrällen tror vi att Östersund kan stå för borta mot Örebro. Östersund imponerade hemma mot Norrköping senast. Dessutom kan konstgräset passa norrlänningarna rätt så bra.
  • Jackpot på dryga 13 miljoner väntar den här veckan

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans.