bet365

Manchester United har siktet inställt på att bli Europa League mästare och då måste man först slå ut Anderlecht i kvartsfinalen. Första matchen av två spelas idag 13 april med matchstart kl. 21:05 och returmötet äger rum i Manchester nästa torsdag 20/4. Matchen sänds i Kanal 9.

Anderlecht - Manchester United

Anderlecht – Manchester United

Betway CL-bonusar

  1. Gratis bet på Champions League & Europa League – Få pengarna tillbaka upp till 100 kronor hos betway om det visar sig att du förlorar ditt bet på live odds under någon av matcherna. Varför inte spela live odds på matchen Anderlecht – Manchester United? Dessutom får nya spelare hos betway 1000 kronor i välkomstbonus!

[table id=20 /]

Oddssättningen inför EL-mötet

Dagens hemmalag Anderlecht är enligt både fotbollsexperter och spelbolagen tippade att förlora kvällens Europa League möte med Manchester United. Och tittar man på vilka spelare som finns att tillgå i de bägge trupperna är det inget snack om saken, United bör då vinna idag. Oddset för hemmavinst ligger på allt från 4.50 till 4.80 och för bortavinst omkring 1.85. Men det kan också finnas ett visst intresse i att spela på oavgjort i en sådan här match eftersom United säkert kan acceptera ett oavgjort resultat på bortaplan för att sedan ha allt i egna händer hemma på Old Trafford nästa vecka.

Hemmalagets svensk och underbarn

Det man ska veta om Anderlecht är att de leder den belgiska ligan, Jupiler League. Ligan har nu kommit in i slutspelsfasen som innebär att man nu ska göra upp om titeln med de sex bästa lagen efter att ha tagit med sig hälften av poängen från säsongsspelet i ligan. Så även om Anderlech inte på något sätt kan mäta sig med de största fotbollsklubbarna i Europa så är de inget dussingäng vilket även en kvartsfinal mot Manchester United bevisar.

Två spelare att hålla ett extra öga på i Anderlecht’s lag är dels svenske Kiese Thelin som värvades under januarifönstret från franska Bordeaux och som fått speltid i de senaste tio matcherna på raken. Det har blivit mestadels inhopp men 2 mål har det blivit från Thelin så här långt. Den andra spelaren som kan vara värt att hålla extra koll på är 19-årige mittfältaren Yoeri Tielemans som från att ha varit ett underbarn utvecklats till en supertalang och kommande världsstjärna. Från sin mittfältsposition har han den här säsongen lyckats göra makalösa 17 mål och producerat 10 målgivande passningar.

Vägen till EL-kvartsfinal

Anderlecht…

…har tagit sig till kvällens kvartsfinal via en lång och brokig väg genom först ett Champions League-kval som man förlorade mot FK Rostov vilket betydde att man istället fick ta sig an Europa League-kval. I det kvalet gick det bättre och man knep andra platsen i det fyra lag stora gruppspelet. I sextondelsfinalen klarade man sig med nöd och näppe vidare efter vinst 2-0 hemma och förlust 3-1 borta mot ryska Zenit Petersburg. Senast i åttondelsfinalen vann man båda matcherna mot cypriotiska APOEL med 1-0.

Och nu ska man ta sig an storklubben Manchester United och möta fotbollsspelare som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Henrich Mchitarjan och med tränaren José Mourinho vid rodret. Det kan väl bara sluta på ett sätt?

Manchester United…

…kom också de tvåa i Europa League’s gruppspel efter gruppvinnarna turkiska Fenerbahce. Franska St. Etienne blev motståndet i sextondelen vars två matcher slutade med Manchester United segrarna 3-0 hemma och 0-1 borta där Zlatan för övrigt gjorde alla 3 målen i hemmavinsten. I åttondelsfinalen fick united känna på hårt motstånd mot ryska FK Rostov och det fattades till slut bara ett mål från ryssarnas sida i returmötet på Old Trafford för att allt skulle avgöras i förlängning och eventuellt straffar. 1-1 i Rostov och 1-0 i Manchester gjorde att United var vidare till kvartsfinalen.

Speltips Anderlecht – Manchester United: Bortalaget Man United vinner matchen till oddset 1.85 @betway!

Speltips Anderlecht - Manchester United

Startelvor

Manchester United

20 Romero, 25 Valencia, 3 Bailly, 5 Rojo, 36 Darmian, 14 Lingard, 16 Carrick, 6 Pogba, 22 Mkhitaryan, 9 Ibrahimovic, 19 Rashford.

Anderlecht

30 Ruben, 12 Appiah, 4 Mbodji, 14 Nuytinck, 37 Obradovic, 32 Dendoncker, 10 Bruno, 31 Tielemans, 73 Stanciu, 18 Acheampong, 24 Kiese Thelin.

United’s trupp i Anderlecht

Följ Manchester United’s förberedelser inför kvällens match mot Anderlecht via Man United’s ständigt uppdaterade live-rapportering.

De Gea, Romero, Joel Pereira, Valencia, Blind, Darmian, Shaw, Rojo, Tuanzebe, Fosu-Mensah, Bailly, Mkhitaryan, Carrick, Herrera, Young, Lingard, Pogba, Fellaini, Rooney, Martial, Rashford, Ibrahimovic.

Zlatan nominerad idag!

Det är kul för Zlatan och också oss svenskar att Ibra just idag blivit nominerad till årets spelare, bland endast sex andra, i Premier League av spelarna själva. De nominerade till The 2016/17 PFA Player of the Year är:

Zlatan Ibrahimović
N’Golo Kanté
Romelu Lukaku
Eden Hazard
Harry Kane
Alexis Sanchez

Europa League matcher 13 april

21:05 Ajax – Schalke
21:05 Anderlecht – Manchester United
21:05 Celta Vigo – Genk
21:05 Lyon – Besiktas