Sanslöst spännande! 3-3 i matcher mellan Frölunda – Brynäs i semifinalserien och nu ska allt avgöras! Idag får HV71 sällskap i finalen av det vinnande laget för kvällen.

Streama Frölunda – Brynäs på C More

Frölunda – Brynäs sänds långfredag 14/4 på C More med sändningsstart klockan 18:45. Du kan antingen teckna abonnemang utan bindningstid och uppsägningstid men du kan också välja att köpa en enstaka matchbiljett på C More för 199 kr vilket innebär att du kan se matchen på vilken enhet du vill i tv, dator, surfplatta och mobil. Detta innebär att du alltså kan se matchen var du än befinner dig!

Så gör du:

  1. Gå till C More här >>>.
  2. Scrolla ner längst ner på C More’s hemsida och klicka på Sport under rubriken ”Titta”.
  3. Välj sportevent och köp matchbiljett!

frölunda - brynäs 14/4

Vilken hockeyfight vi upplever!

Det här är hockey när det är som roligast och mest spännande. Att få uppleva en direkt sjunde och avgörande fight för vilket av lagen som ska ta sig till final är så in i h—–e nervkittlande så det förslår inte. Håll ena handen framför dig och se om den darrar eller om den är blickstill. Beroende på hur nära du står något av lagen eller om du mer allmänt är hockeyfanatiker eller inte kommer nog svaren variera en hel del.

SM-mästare 2016 och 2012

Frölunda är regerande svenska mästare och ska på hemmais ikväll försöka ta sig till final för att sedan göra allt för att försvara SM-Guldet från i fjol. Men Brynäs vill nog väldigt gärna uppdatera sin SM-Guld historia ifrån 2012 då man senast vann den svenska högsta serien i ishockey.

Matchserien Frölunda – Brynäs

2/4 Frölunda – Brynäs 3 – 4
4/4 Brynäs – Frölunda 1 – 6
6/4 Frölunda – Brynäs 6 – 3
8/4 Brynäs – Frölunda 4 – 3
10/4 Frölunda – Brynäs 4 – 0
12/4 Brynäs – Frölunda 6 – 0
14/4 Frölunda – Brynäs ?

Frölunda – Brynäs Speltips

Det är verkligen inga dåliga hemmavinster lagen står för de senaste två matcherna. Hemmafansen i de respektive hockeykomplexen måste ha varit i extas dessa matcher. Och nu återstår alltså bara frågan om det är hemmafansen som ännu en gång ska få jubla eller om bortafansens stämmor kommer ljuda högst denna långfredag? Det lutar förstås åt att Frölunda vinner matchen. I alla fall om man ska tro experter och särskilt spelbolagen som har betydligt lägre odds på hemmavinst jämfört med bortavinst. Men jag är inte lika säker.

I det här läget kan vad som helst hända med så mycket nerver och annat som påverkar när en sjunde och avgörande match ska avgöra hela semifinalserien. Däremot kommer jag likt förra gången då det spelades match i Scandinavium att också denna gång spela mitt odds att antal hemmamål hamnar på över 2,5. Odds för detta spel är i skrivande stund 1.69 @NordicBet!

Speltips Frölunda - Brynäs