Påskdagen är en härlig dag för oss som gillar Motorsport och Formel 1. Klockan 17:00 idag går startskottet för F1 Bahrain Grand Prix och vi tippar att det blir problem!

Resultaten från dom två första tävlingarna indikerar att årets F1 kommer bli mer spännande än på länge. Det är tre stall minst som är med och krigar om pallplaceringar och Mercedes är inte så överlägsna så att det blir tråkigt. Kul! Kampen mellan Vettel och Hamilton i helgens race kan bli något extra. Varje poäng kommer vara oerhört viktig nu när fler bilar är konkurrenskraftiga.

VM-tabellen så här långt:

1. Sebastian Vettel (Tyskland) FERRARI 43
2. Lewis Hamilton (Storbritannien) MERCEDES 43
3. Max Verstappen (Holland) RED BULL RACING TAG HEUER 25
4. Valtteri Bottas (Finland) MERCEDES 23
5. Kimi Räikkönen (Finland) FERRARI 22
6. Daniel Ricciardo (Australien) RED BULL RACING TAG HEUER 12
7. Carlos Sainz (Spanien) TORO ROSSO 10
8. Felipe Massa (Brasilien) WILLIAMS MERCEDES 8
9. Sergio Perez (Mexiko) FORCE INDIA MERCEDES 8
10. Kevin Magnusson (Danmark) HAAS FERRARI 4

Speltips F1 Bahrain GP

Kampen om poäng kommer i helgen utkämpas i Bahrain. Hamilton och Vettel har en varsin seger så här långt och visar fortsatt god form. Verstappen utförde årets prestation senast i China där han körde upp sig från 16 till 3 plats. Med dagstemperaturer runt 40 C kommer det vara utmaningar utöver det vanliga för både bilar och förare. Under fredagens tidsträning så stängde Vettels bil ner sig helt av oklar anledning. Värmen? Det kan vara en indikation på att Ferrari har problem och baserat på denna incident har vi hittat ett spännande spel.

Speltips F1 Bahrain: Ferrari blir första konstruktör att bryta loppet till oddset 11.00 @bet365. Spelstopp söndag 16 april 2017 kl. 17:00.

F1 Bahrain odds

Bet365 har mängder av odds och oddsmarknader som du kan spela på i Bahrain’s F1-lopp. Du kan spela på odds innan starten eller flera live odds under loppets gång hos bet365 i något de kallar Live In-Play.

Dessa oddsmarknader finns att tillgå hos bet365:

Vinnare, Vinnande bil, Lopp – H2H, Prispallplacering, Kombinerad placering på prispallen, Topp 6 slutplacering, Poängplacering, Båda bilar att sluta på poängplacering, Snabbaste varvtid, Utan Mercedes, Vinnarens nationalitet, Gruppspel, Säkerhetsbil under loppet, Vinstmarginal, Vinnarens startposition, Slutplacering, Dubbel forecast, Flest team-poäng, Förarspecialare, Position efter första varvet, Leder efter 1 varv, Leder efter 5 varv, Leder efter 10 varv, Antal klassificerade förare (3-vägs), Att bli klassificerad, Båda bilarna att bli klassificerade, Första förare att bryta loppet, Första konstruktör att bryta loppet, Lopphandikapp.

[table id=bet365 /]

F1 Bahrain startpositioner

 1. Bottas V. – Mercedes
 2. Hamilton L. – Mercedes
 3. Vettel S. – Ferrari
 4. Ricciardo D. – Red Bull
 5. Raikkönen K. – Ferrari
 6. Verstappen M. – Red Bull
 7. Hulkenberg N. – Renault Sport
 8. Massa F. – Williams
 9. Grosjean R. – Haas
 10. Palmer J. – Renault Sport
 11. Kvyat D. – Toro Rosso
 12. Stroll L. – Williams
 13. Wehrlein P. – Sauber
 14. Ocon E. – Force India
 15. Alonso F. – McLaren
 16. Sainz C. Jr. – Toro Rosso
 17. Vandoorne S. – McLaren
 18. Perez S. – Force India
 19. Ericsson M. – Sauber
 20. Magnussen K. – Haas

Se här en banguide för Bahrain Grand Prix 2017:

/Stefan G