Dags för den tredje finalrundan i matchserien HV71 – Brynäs och det står 1-1 i matcher. Det är verkligen dramatik på hög nivå och så spännande just nu med hockey!

HV71 – Brynäs torsdag 20/4

Så de kämpar i Brynäs och jag börjar verkligen bli imponerad över deras fighting spirit. HV71 hämtade igen ett 2-0 underläge i Gavlerinken senast där man inte fick till målskyttet förrän i den sista perioden. Kvitteringen 2-2 kom när endast 1,41 återstod av den ordinarie matchtiden. Men väl i sudden så dröjde det inte längre än till drygt den 3:e övertidsminuten förrän Brynäs avgjorde tillställningen genom 19-årige Linus Öhlund. Brynäs har spelat så många matcher i sträck nu med bara en dags vila mellan varje match så jag undrar när de ska krokna?

Men att möta HV71 i Jönköping är en annan femma. Här har inte HV förlorat en enda slutspelsmatch ännu och lär inte ha för avsikt att göra det ikväll heller. Dessutom har man i alla hemmamatcher närapå krossat motståndarna så här långt förutom i en av matcherna mot Färjestad då man inte lyckades avgöra förrän i förlängningen. Så tung övervikt för HV-seger väntas i afton enligt prognosen.

Speltips HV71 – Brynäs 20/4: HV71 vinner över Brynäs under ordinarie tid, odds 1.69 @NordicBet. Och du! Glöm inte bort att spela live odds under matchens gång, hur spännande som helst!

Matchstart kl. 19:15. Matchen sänds på TV4 och C More Hockey här >>>

Se här alla kampanjer som NordicBet erbjuder på bland annat SHL just nu!

Speltips HV71 - Brynäs 20 april