Titta på helgens bästa live sport stream utan kostnad! Höjdpunkterna är utan tvekan El Clasico och semifinalmötena i FA-cupen mellan Chelsea och Tottenham och Arsenal – Manchester City.

SE ALL DENNA SPORT PÅ BET365 här! >>>

För att se live sport stream hos bet365 krävs att du har registrerat ett konto hos dem, vilket är gratis att göra. Och dessutom ska du ha någon krona insatt på spelkontot för att live stream-tjänsten ska vara tillgänglig på hemsidan.

Live Sport Stream & Speltips

Bet365 strömmar ett stort antal sporthändelser från hela världen och det här är en fantastisk helg med massor av intressant sport att titta på om du bland annat gillar fotboll, NBA-basket, MBL-baseball och E-sport

Vi tar och tippar på några av alla underbara sporthändelser denna helg samtidigt som alla kan ses i direktsändning på bet365.

El Clasico Real Madrid – Barcelona

Matchstart: Söndag 23 april 2017 klockan 20:45.

Real Madrid befinner sig för närvarande i toppen av La Liga-tabellen med 75 poäng och mästartiteln i sin hand. Men Barcelona jagar tätt bakom bara 3 poäng efter, dock med en match mer spelad än Real. Lyckas Real Madrid ta 3 poäng under söndagens El Clasico mot Barcelona så kommer de definitivt ligga i slagläge för att vinna ligatiteln. En vinst för Barca istället skulle göra att de tar över serieledningen från Real med bättre målskillnad. Detta skulle i så fall skapa en enorm press på Madrid-laget de avslutande ligamatcherna. Barcelona har 12 raka matcher utan ett oavgjort resultat. Så antingen vinner eller förlorar de sina matcher för tillfället. Dock tycker jag det lutar åt att det blir en hemmaseger i mötet Real Madrid – Barcelona.

Med tanke på Barcelonas dåliga bortafacit den senaste tiden i bland annat Champions League verkar de inte bekväma i bortaspelet just nu. Dessutom får Barca klara sig utan avstängde Neymar som drog på sig ett rött kort mot Malaga nyligen. Real Madrid har siktet inställt på att försöka förlänga sin svit på 9 obesegrade matcher. Profiler att hålla ett öga på i matchen är naturligtvis framförallt Cristiano Ronaldo i Real Madrid och Lionel Messi i Barca som är Barcelona’s främste målskytt med sina 29 kassar hittills.

Speltips: Real Madrid vinner helgens El Clasico möte. Odds 2.10 @bet365.

Chelsea – Tottenham FA-cupen

Matchstart: Lördag 22 april 2017 klockan 18:15.

I helgen spelas FA Cup-semifinalerna där Chelsea och Tottenham sparkar igång helgens engelska cupspel klockan 17:15 på lördag. Mellan de två lagen skiljer det bara 4 poäng i toppen av Premier League-tabellen. Tottenham som för närvarande ligger på 2:a plats i Premier League har hämtat igen många poäng på The Blues, på ett närapå  historiskt sätt, i den senaste tidens ligaspel. Och Tottenham tränaren Mauricio Pochettino ledde laget till en imponerande 2-0 seger förra gången Tottenham och Chelsea träffades i januari. Nu som då spelas matchen på Stamford Bridge i London.

Speltips: Båda lagen gör mål. Odds 1.80 @bet365.

Arsenal – Manchester City FA-cupen

Matchstart: Söndag 23 april 2017 klockan 16:00.

På söndag välkomnar Arsenal Manchester City till Emirates Stadium för helgens andra semifinalmöte i FA-cupen. Man City kommer att vara angelägna om att säkra sin finalplats i maj, speciellt med tanke på deras prekära läge i Premier League tabellen. Man har fördel av hemmaplan mot ett Manchester City som går upp och ner resultatmässigt även dem. 2-2 slutade deras senaste möte i ligaspelet i början av månaden.

Speltips: Totalt över 2,5 mål i matchen under ordinarie tid. Odds 1.53 @bet365.

NBA, MLB och E-Sport

Bet365 har också full täckning av helgens NBA-matcher (Basket) samt alla MLB-matcher (Baseball) från USA både när det gäller odds och live streaming.

Som alltid kommer även en rad andra sporter inklusive E-Sport att finnas tillgänglig på bet365’s Live Streaming-tjänst.

Bet365 strömmar ett stort antal sporthändelser från hela världen så det här är en fantastisk PR-möjlighet. Kom ihåg att meddela att ett finansierat konto alltid krävs för åtkomst och att geo-restriktioner gäller.

Utvalda Live Sport Stream höjdpunkter

Några av helgens viktigaste live sport stream höjdpunkter inom sportens värld (fotboll) enligt oss på Svenskt Spel listas här nedan:

Fredag 21 april 2017

Kl. 21:00 Sevilla – Granada (La Liga/Primera División, Spanien)

Lördag 22 april 2017

Kl. 15:30 FC Bayern München – 1. FSV Mainz 05 (Bundesliga, Tyskland)
Kl. 15:30 Hertha Berlin – Wolfsburg (Bundesliga, Tyskland)
Kl. 18:15 Chelsea – Tottenham (FA-cupen, England)
Kl. 20:45 Espanyol – Atlético Madrid (La Liga/Primera División, Spanien)

Söndag 23 april 2017

Kl. 16:00 Arsenal – Manchester City (FA-cupen, England)
Kl. 20:45 Real Madrid – Barcelona  (La Liga/Primera División, Spanien)

[table id=bet365 /]

För mer information om live stream, läs här!