Det står 2-1 i matcher till lördagens hemmalag när nu Brynäs – HV71 möts idag 22/4 med nedsläpp kl. 15:15. TV4 och C More sänder här matchen via matchbiljett för 199 kr!

Speltips Brynäs – HV71

Brynäs är så jäkla energiska och tuffa att möta så de slår mig faktiskt lite med häpnad ärligt talat. Inte för att jag inte trodde att de var ett himla bra hockeylag, men jag trodde däremot inte att de skulle orka rent fysiskt stå upp så bra som de gör mot ett mer utvilat HV71 som å sin sida brukar vara rejält tuffa att möta med deras fysiska hockey. Och som de klarade av att vinna i Jönköping senast, imponerande! Brynäs verkar gilla att ta matcher till sudden och där avgöra. Nu har de vunnit två sådana matcher på raken mot HV71. De har verkligen skaffat sig ett psykologiskt övertag så fort en match går till förlängning, På övertid är de omutbara!

Men det är en bit kvar av finalserien, som allra minst 2 matcher om Brynäs vinner de två nästföljande. Ska de verkligen orka det? Jag har fortfarande tankarna på att Brynäs tuffa slutspelsschema någon gång måste ta ut sin rätt. Men visst har jag börjat att tvivla alltmer på min övertygelse som var så stark för ett par matcher sedan. Dock har jag inte övergett den ännu. Idag tar HV71 revansch för de två raka övertidsförlusterna!

Speltips: Bortaseger i matchen Brynäs – HV71 till oddset 2.60 @NordicBet.

HV71 – Brynäs SHL finalserie

16/4 HV71 – BRYNÄS 5:2
18/4 BRYNÄS – HV71 3:2 (övertid)
20/4 HV71 – BRYNÄS 3:4 (övertid)
22/4 BRYNÄS – HV71 ?
24/4 HV71 – BRYNÄS ?

NordicBet SHL kampanjer

Se här alla kampanjer som NordicBet erbjuder på bland annat SHL just nu!