Kan inte önska mer, precis så här vill man att en SHL-final ska vara! Mellan HV71 och Brynäs står det 2-2 i matcher vilka innehåller alla ingredienser för att spänningen och nervositeten ska ligga på topp hela tiden!

Vinn biljetter till Champions League finalen

Hotels.com tillsammans med Mastercard ger dig den häftiga möjligheten att vinna två biljetter till UEFA Champions League finalen i Cardiff 2017! För att vara med i tävlingen måste du uppge förnamn, efternamn och e-postadress samt svara på följande fråga: ”Hur ser dina drömmars fotbollsresa ut?”

Speltips HV71 – Brynäs 24/4

Vilken tredje period vi fick se senast i förrgår i matchen Brynäs – HV71. Bara den sista perioden enskilt slutade med målskillnaden 3-5! Hela matchen slutade med HV seger 4-6 efter att först ha kvitterat tre gånger om och sedan tagit ledningen med två mål. Brynäs höll dock på att vända steken igen mot slutet då det blev en högdramatisk slutforcering. Klockan stod på 19:35 när Brynäs gjorde 4-5 och hade en liten chans att kvittera. men det blev istället så att HV71 kunde punktera matchen definitivt med sex sekunder kvar när Anton Bengtsson kunde skicka in pucken i öppet mål.

Matchserien:

16/4 HV71 – BRYNÄS 5:2
18/4 BRYNÄS – HV71 3:2 (övertid)
20/4 HV71 – BRYNÄS 3:4 (övertid)
22/4 BRYNÄS – HV71 4:6
24/4 HV71 – BRYNÄS ?
27/4 BRYNÄS – HV71 ?

HV71 med segervittring

Jag tror att det här var Brynäs stora chans att vinna SHL den här säsongen. Tänk att ställningen i matchserien kunde stått 3-1 till Brynäs nu. Hade de vunnit senast hemma i Gavlerinken så hade de nog haft orken att kraftsamla sig en sista gång och avgöra i någon av de följande matcherna. Men nu är det precis jämnt i finalserien igen och först till två vunna matcher ytterligare blir SHL-mästare.

Dagens SHL tips blir att hemmalaget HV71 gör mål i alla tre perioder. Oddset ligger just nu på hela 3,25 hos NordicBet som har högst vinster på SHL!

Nedsläpp kl. 19:15, TV-kanal: TV4 och C More, se matchen här!

Speltips HV71 - Brynäs