Det finns en enorm spänning i att lördagens finalmatch 29/4 mellan HV71 – Brynäs helt avgör vilka som vinner SM-Guld i SHL 2016/2017. Samtidigt infinner sig en allt starkare känsla av vemod inom mig när det så definitivt och påtagligt är årets allra sista SHL match som spelas.

Matchen startar kl. 15:15 lördag 29 april 2017 och direktsänds på TV4 samt C More här!

C More visar matchen på mobilen, surfplattan eller datorn genom att antingen teckna abonnemang eller köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr!

Glödhet passion

Även om jag varken är ett fan av vare sig HV71 eller Brynäs så har alla de här härliga matcherna i slutspelet fått mig helt betagen. Återigen får jag väl säga. Man hinner glömma att det var så här spännande förra året, och året före det. Denna fantastiska sport hockey när den är som mest intensiv och nervkittlande. Denna glödheta passion man ser hos spelarna på isen i ett SHL slutspel ju närmare finalen man kommer ser man aldrig på samma sätt annars. Inte ens i ett Hockey-VM eller Hockey-OS enligt mig. Även om medaljerna är av större dignitet i de Mästerskapen.

Vem vinner nu då?

Ja, jag kan säga att jag har gått bet på att tippa en vinnare i tidigare matcher flera gånger om. Ödmjukt sagt brukar jag inte ha så väldigt många fel i mina speltips men här i årets SHL-slutspel kan jag ärligt talat medge att det varit minst sagt svårt. Inte för att alla mina speltips har innehållit ett specifikt vinnarodds utan det kan varit spel på andra oddsmarknader. Men lika förbaskat svårt har det varit ändå. I sådana här matchserier kan man slänga all logik och tidigare statistik i papperskorgen känns det som. På samma gång finns det något tjusigt över det, trots en del förlorade spel. Sådan är sport ibland. Sådan är Hockey i ett slutspel!

Finalserien Brynäs – HV71

16/4 HV71 – BRYNÄS 5-2
18/4 BRYNÄS – HV71 3-2 (övertid)
20/4 HV71 – BRYNÄS 3-4 (övertid)
22/4 BRYNÄS – HV71 4-6
24/4 HV71 – BRYNÄS 0-2
27/4 BRYNÄS – HV71 3-5
29/4 HV71 – BRYNÄS ?

Sista SHL-speltipset för säsongen

Men jag kan ju inte banga ur nu när det vankas årets sista stora kamp. Klart att jag måste ge mig på ett pre-match odds. Förutom då alla live odds jag brukar lägga under matchens gång. För det måste jag säga, live odds ”is da shit”! Det kanske är därför jag är så himla exalterad under matchernas gång? Lovar att du blir sugen på att spela live odds på matchen också om du får se alla oddsvarianter som finns att spela på hos NordicBet.

Hoppas på en galen sista föreställning med många mål! Mitt ”före matchen odds” (pre-match) spelar jag på att det blir över 5,5 mål totalt i matchen. Oddset för det ger mig 2.40 gånger pengarna tillbaka på satsad peng om det går in. Spelat hos NordicBet förstås, Sveriges hockey-betting-sajt nummer 1!

Tack o bock!