Idag är utbudet lite skralt men vi hittar ett speltips i Superettan med bra spelvärde. Ikväll möts Gais och Falkenberg där båda lagen jagar sin första 3 poängare.

Tippa på superettan

Att hitta bra speltips på Superettan är alltid svårt. Man har inte lika bra kännedom om lagen om man jämför med Allsvenskan. Lagen syns inte lika mycket i media och man får gräva lite för att hitta information om skadeläge och avstängningar. Men det finns en bra sida där du hittar aktuella nyheter om lagen som spelar i Superettan. På Superettan.se hittar du tabell, statistik och spelprogram. Man får gå en hel del på statistik när det gäller att ta ut sina speltips på Superettan och det har vi gjort idag. Vilken sida är den bästa när man ska tippa på Superettan? Vi väljer att lämna in vårt spel hos bet365 som erbjuder 73 extra spel på Gais – Falkenberg idag.

[table id=”bet365″/]

Titta på Superettan

Matchen startar klockan 19:00 fredag 28 april och direktsänds på C More Live! (Titta på mobilen, surfplattan eller datorn genom att antingen teckna abonnemang eller köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr!)

speltips superettanSpeltips Gais – Falkenberg

Gais – Falkenberg är den enda matchen som spelas i Superettan ikväll. Båda lagen har inlett årets Superetta med 4 raka matcher utan seger. Både Gais och Falkenberg är två lag med trupper som vi borde få se på den övre halvan av tabellen när vi summerar serien i höst. De uteblivna vinsterna gör att man ligger i botten av tabellen inledningsvis. Inget av lagen lär därför vara nöjda med oavgjort idag och kommer förhoppningsvis spela offensiv fotboll för att försöka knipa 3 pinnar. Gais har spelat två matcher hemma på Gamla Ullevi utan att göra mål den här säsongen. Inte kan de väl gå mållösa i 3 raka hemmamatcher. Det känns inte så när ett Falkenberg kommer på besök som både gör mycket mål och släpper in mycket mål. Det brukar dessutom bli målglada tillställningar när Gais och Falkenberg möts. Det leder oss in på dagens speltips. Det är ingen vågad chansning att tro att båda lagen kommer göra mål ikväll.

BLGM till oddset 1.70 rekas @bet365

statistik gais falkenberg

Gais Falkenberg har matchstart 19.00 och är den enda matchen som spelas i Superettan ikväll. Till helgen finns det annars ett stort spelutbud och kika gärna in och läs om vårt stora r-system inför helgens stryktips.