Idag är det inget av topplagen som spelar i Premier League. 5 av dem spelar imorgon istället men bland annat toppmötet Tottenham mot Arsenal. Chelsea har en svår bortamatch mot Everton medan United tar sig an Swansea hemma och City möter Middlesbrough borta.

Matchstart kl. 18:30. TV-kanal: ViaPlay

Palace får dagens rek

Idag möter Crystal Palace Burnley. Palace har verkligen vaknat till liv sista tiden och tagit en hel del fina skalper. Bland annat har man vunnit över Chelsea och Liverpool borta och slagit Arsenal hemma med 3-0. Senast stod matchen och vägde mot formtoppade Tottenham och det kunde faktiskt att ha slutat lite hur som helst tills Eriksen satte ett långskott som räddade 3 poäng för ”Spurs”.

Idag möter man Burnley hemma. Burnley har varit fantastiska hemma den här säsongen. Men lika bra som man varit hemma har man varit dåliga i bortaspelet. Dessutom saknas en del spelare. Joey Barton drog på sig rött kort senast. Han har dessutom hamnat i blåsväder med det engelska fotbollsförbundet då han spelat på flera matcher sen 2009 vilket inte är tillåtet och går mot en lång avstängning. Förutom Barton saknas Ward, Marney och Mee som tillsammans gjort över 80 matcher för klubben den här säsongen.

Palace har ett riktigt bra lag på papperet där Puncheon, Townsend, Zaha och Benteke står för en riktigt giftig offensiv framåt. Burnley har 0 vinster, 4 oavgjorda och 13 förluster på bortaplan i år.

Därför spelar vi på hemmavinst till oddset 1.80 hos bet365.