bet365

Vi ser ut att få en härligt fin 1 maj idag och fyra matcher står på agendan i Allsvenskan. Djurgården – Norrköping är den match jag siktar in mig på i dagens speltips.

Matchstart kl. 17:30 måndag 1/5-2017. C More Sport direktsänder matchen!

C More visar matchen på mobilen, surfplattan eller datorn genom att antingen teckna abonnemang eller köpa en enstaka matchbiljett för 199 kr!

Speltips Djurgården – Norrköping

Efter fem omgångar i årets Allsvenska fotboll ligger Djurgården på tionde plats och Norrköping på fjärde. Båda lagen har två vinster och en förlust på deras tre senaste matcher. Känsla är att både Djurgården och Norrköping börjar hitta formen och är på uppåtgående.

Djurgården vann senast mot Halmstad borta med 0-1. Och Djurgården var sånär att få med sig en pinne hem från bortamötet mot Malmö FF i matchen innan också. Man ledde matchen med 2-1 en bit in i andra men sedan kvitterade Malmö genom Jo Inge Berget i den 75:e matchminuten. Malmös sena segermål i 86:e gjordes av peruanen Yoshimar Yotun. Och snöpligt fick Djurgården åka hem tomhänta efter en annars bra prestation.

Norrköping som ju inledde säsongen med en prestigefull premiärseger mot Hammarby åkte därefter på pumpen två gånger om. Man fick se sig slagna av både Östersund och Sirius. Sedan dess har man tagit sig samman igen och vunnit de efterföljande matcherna mot Häcken och Jönköping. Nu allra senast blev det vinst med hela 3-0 med mål av Holmberg (2) och Dagerstål.

Båda lagen har en positiv trend i både spelet och resultatmässigt. Med tanke på det ser jag en öppning i dagens oddsmarknader för matchen i ett BLGM-spel.

Speltips: Båda lagen gör mål. Odds 1.50 @betsson.

Boostat odds: Kim Källström att ha ett skott i stolpen eller ribban (som inte går i mål). Odds 10.00 @betsson.

Dagens matcher i Allsvenskan 1 maj

15:00 Kalmar – Halmstad
15:00 Malmö FF – Örebro
17:30 Djurgården – Norrköping
17:30 Sirius – Jönköping