Det är riktigt spännande i Premier League för tillfället. Sunderland är avsågade och spelar i The Championsship nästa säsong. Middlesbrough, Hull, Swansea och Crystal Palace gör upp om vilka som kommer hänga kvar. 3 omgångar återstår och 9 kvar att spela om. West Ham och Burnley kan fortfarande teoretiskt åka ur men då ska alla resultat gå rätt/fel väg beroende på hur man ser det. I toppen klarade Chelsea det på papperet svåraste hindret av de återstående matcherna genom att bortaslå Everton med 0-3. Tottenham ger sig inte och radar upp segrar och pressar Chelsea hela vägen. Senast vann man övertygande över Arsenal hemma med 2-0. Det skiljer endast 4 poäng och 12 kvar att spela om för de båda Londonlagen. Chelsea har Middlesbrough och Sunderland kvar hemma att möta. Contes mannar har det klart förmånligaste spelschemat kvar.

Den bästa live betting för Premier Leagues matcher hittar du just nu hos bet365 som klassas som världens bästa sport betting bolag.

bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusBesök här!

Tipset den här veckan

Tipset den här veckan består av 5 premier league matcher men där topplagen saknas på kupongen. Hull går en hyperintressant match i bottenstriden och tar sig an Sunderland hemma. Utöver Premier League matcherna så är det 7 stycken matcher som hämtas från League Two och i match 13 har vi allsvenskt på kupongen där Halmstad tar emot AIK. Halmstad – AIK kan du köpa tv biljett till hos C More Sport för 199 kr. Tyvärr ingen jackpot på tipset den här veckan. Vårt stryktipsförslag baseras på ett mindre vanligt r system.

R 2-5-12 (11)

På Lördag har vi valt att tippa R 2-5-12 som erbjuder 2 helgarderingar och 5 halvgarderingar för 12 kronor. Vi har valt att bygga ut systemet med 2 stycken matematiska helgarderingar vilket gör att tipssystemet totalt kostar oss 12 x 3 x 3 = 108 kr. Sitter alla tipstecken på kupongen så är vi minst garanterade 11 rätt på en utskriven rad. Totalt sett 4 helgarderingar och 5 halvgarderingar gör att vi måste ta ut 4 säkra matcher.

Veckans 4 säkra matcher

Inte helt lätt att ta ut 4 säkra matcher den här veckan men vi har hittat två matcher i Premier League och två matcher i League Two där det borde bli hemmasegrar.

Premier League

Hemmastarka Burnley får tipset mot ett omotiverat West Bromwich. West Bromwich har inte gjort mål på de 5 senaste ligamatcherna. Det är 450 minuters spel utan ett enda mål gjort framåt. Burnley är otroligt starka hemma där poängen gjort att man spelar i Premier League även nästa säsong. Andre Gray är lagets bästa målskytt den här säsongen men 9 fullträffar. Vi spikar ettan till 47 %.

Hull har en otroligt viktig match hemma mot ett avsågat Sunderland som inte kommer klara nytt kontrakt. Det här är lite Hulls chans med 3 omgångar kvar att spela. Efter Sunderlandmatchen väntar ett formtoppat Crystal Palace borta och därefter Tottenham hemma. Det är två riktigt svåra matcher vilket gör att man har sin riktiga chans att ta 3 poäng i hemmamatchen på Lördag. Vinner man går man upp på 37 poäng vilket kan räcka för att hänga kvar i Premier League. Räkna med ett fokuserat och motiverat hemmalag mot ett omotiverat bortagäng. Vi spikar ettan!

League Two

Portsmouth har säkrat avancemang till League One och kan spela ut inför hemmapubliken. Enda orosmomenten kan vara att man roterar lite i startelvan och några nya får chansen nu när avancemanget är säkrat. Laget har riktigt fin form med 6 vinster och 1 oavgjord på de 7 senaste matcherna. Cheltenham har precis säkrat kontraktet och kan andas ut. Man har tagit 34 poäng mindre än Portsmouth den här säsongen och borde inte räcka till här. Vi testar ettan som är streckad till 59 % i dagsläget.

Stevenage hade ett tag allt i egna händer. Man låg ett tag på en fin 4:e plats och jagade direktuppflyttning. Nu ligger man på samma poäng som Blackpool och är piskade att vinna i sista omgången för att ha chans på att nå playoff. Formen har tyvärr varit på nedåtgående sista tiden. Det som talar för hemmaseger är att bortalaget Accrington Stanley inte har något att spela för. Man ligger i mitten på tabellen och ser säkert fram emot semester efter en lång säsong. Vi spikar ettan där motivationen avgör!
R 2-5-12

Kommentarer om veckans stryktipsförslag

  • Ingen jackpot den här veckan
  • Vi tippar ett r 2-5-12 system som vi bygger ut med 2 matematiska helgarderingar. Våra matematiska helgarderingar har vi tagit ut i match 12 och 13.
  • Veckans säkraste match tror vi att Hull är hemma mot Sunderland.
  • Skrällen tror vi att Swansea kan stå för hemma mot Everton. Man var riktigt nära på att få med sig alla 3 poängen borta mot United senast. Laget slåss för sin existens i Premier League och måste få ett ”streck” på stryktipskupongen.
  • Utanför tipset har vi ett toppmöte om de åtråvärda Champions League platserna att se fram emot. Arsenal möter Manchester United hemma på Söndag med matchstart klockan 17.00. Tottenham spelare redan på fredag kväll och vid vinst kan man sätta rejäl press på Chelsea då det endast kommer skilja 1 poäng mellan lagen när Chelsea möter Middlesbrough hemma på måndag kväll.

Ja då ses vi på Lördag igen! nånstans..