Sverige möter på torsdagskvällen gruppledaren Lettland som har tre raka vinster och maximala 9 poäng så här långt. En svår match där Sverige nu måste leverera!

Matchen ser du här hos C More som erbjuder ”2 veckor prova på gratis” utan bindningstid eller uppsägningstid. Hos C More kan du titta på Sverige – Lettland på vilken av dina enheter du vill; mobil, surfplatta, smart-tv eller dator.

C More sänder gratis i 2 veckor

Hockey-VM Prova Gratis 2 Veckor på C More

Dagens VM-matcher torsdag 11 maj

16:15 Ryssland – Danmark
16:15 Tjeckien – Norge
20:15 Kanada – Frankrike
20:15 Sverige – Lettland

Speltips Sverige – Lettland

Sverige har nu spelat 3 matcher i detta Hockey-VM och resultatet är inget att skryta över. En vinst och två förluster gör att matchen mot Lettland är riktigt viktig! Kvällens motståndare Lettland har istället gjort det väldigt bra så här långt och vunnit alla tre inledande matcherna. Med åtta gjorda mål och bara två insläppta ser de starka ut. Även om letterna varit bra så har väl inte motståndet ärligt talat hittills varit av den vassaste kalibern. Vinsterna har kommit mot Danmark 3-0, Slovakien 3-1 och Italien 2-1.

Bättre och bättre

Alla nationerna har blivit lite bättre och bättre för varje år så det finns definitivt utrymme för överraskningar i Hockey-VM turneringar nuförtiden. Sverige ska inte känna sig ett dugg säkra inför matchen ikväll mot Lettland. Nej snarare tvärtom. Det finns all anledning till att man totalfokuserar och ställer in sig på att det här blir en mycket tuff kamp. Och varje poäng behövs i detta läge om man ska kunna ta sig vidare ur gruppspelet och få spela vidare om de ädla medaljerna fortsättningsvis.

Speltips: Över 5,5 mål i matchen, odds 2.00 @unibet!

Missa inte att du får ett gratisspel på Hockey-VM just nu!

Höjda välkomstbonusar

Ishockey-VM Grupp A

  1. Lettland 3 spelade matcher, 9 poäng.
  2. USA 4 spelade matcher, 9 poäng.
  3. Ryssland 3 spelade matcher, 8 poäng.
  4. Tyskland 4 spelade matcher, 5 poäng.
  5. Sverige 3 spelade matcher, 4 poäng.
  6. Slovakien 4 spelade matcher, 4 poäng.
  7. Danmark 3 spelade matcher, 2 poäng.
  8. Italien 4 spelade matcher, 1 poäng.