Den här veckan kommer vårt tipsförslag väldigt sent. Normalt sett brukar vi leverera vårt stryktipsförslag på Onsdagar så länge som Premier League säsongen pågår. Premier League och The Championship är något som intresserar oss och som gör det kul att ta ut sina rader på Stryktipset. Här är tipset i sista stund.

R 4-4-24 (11)

Den här veckan tippar vi ett mindre reducerat system. Veckans r system är R 4-4-24 (11) vilket innebär att vi ska ta ut 4 helgarderingar och 4 halvgarderingar för 24 kr. Tipsförslaget erbjuder 11 rättsgaranti. Ger tipset 13 rätt på ramen så är det minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13. Det som är kul med det här systemet är att du får en hel del garderingar för en väldigt liten satsad slant pengar. 24 kr är något som alla stryktipsälskare kan unna sig när Lördagen kommer.

[table id=”bet365″/]

Tipset den här veckan

Vi har pratat slutstrid i några veckors tid nu när det gäller The Championship och Premier League. Ikväll (fredag) kan Chelsea avgöra ligan då man har bortamatch mot West Bromwich. Skulle Chelsea förlora den matchen så har man 2 nya chanser kvar i ligan att avgöra och det dessutom på hemmaplan. Chelsea lär inte missa det här. Vi kan lugnt konstatera att Tottenham fixar andraplatsen och en CL plats. 2 platser kvar att slåss om när det gäller Champions League. Manchester United satsar allt på att vinna Europa League för att nå CL så vi tror att man kan räkna bort dem i ligan. Som vi ser det så är det 3 lag som gör upp om 2 CL platser och det är Liverpool, Manchester City och Arsenal.

Arsenal har svår bortamatch

Liten fördel för Liverpool i den kampen men det kan i princip sluta hur som helst. Spännande värre oavsett. Arsenal finns med på Stryktipset och har en väldigt svårt bortamatch mot Stoke. Arsenals bortafacit har inte varit speciellt bra sista tiden. Nu lyckades man visserligen vinna borta mot Southampton i veckan med 0-2 men man har bara 2 vinster på sina 6 senaste. Att åka till Britannia Stadium är aldrig lätt så det ska bli intressant att se hur Arsenal klarar uppgiften. Vi väljer att helgardera och utfärdar en liten skrällvarning för hemmalaget Stoke. 18 % har endast streckat hemmaseger i dagsläget och det känns som man vill ha med i jakten på miljonerna.

Bra form på Swansea

Middlesbrough räcker inte till. Laget har åkt ur Premier League i och med förlusten i måndags mot Chelsea. Fint att se fans som applåderar sina spelare efter matchen trots att de får lämna högstaligan. Southampton känns starkare här och får tipset. Trots svåra matcher och utsatt läge i tabellen så har Swansea rest sig i sista stund och kan kanske klara nytt kontrakt. Man har slagit Stoke hemma (2-0), kryssat mot United borta (1-1) och vunnit över Everton hemma (1-0). Nu väntar ett avsågat Sunderland som redan åkt ur Premier League. Motiviationen finns hos bortalaget och därför spikar vi tvåan här.

Stjärnan missar resten av våren

AIK vann senast men det kostade också då Goitom blev skadad och missar resten av våren. Dessutom blev Nils Erik Johansson utvisad och missar helgens möte. Så ett något sargat AIK möter ett svårspelat Örebro. AIK har problem med målskyttet och det kommer bli ännu svårare nu att spräcka Örebros nolla. Normalt sett hade vi spikat hemmaseger här men tar med ett kryss på kupongen.

Helsingborg och Sollentuna borde kunna fixa hemmasegrar i sina möten och vi spikar båda två. Sollentuna är en frisk fläkt som nykomling och har inlett säsongen starkt. Nu väntar Assyriska som inte imponerat inledningsvis.

Såhär ser vårt R 4-4-24 och stryktipsförslag ut i sin helhet.

tipset i sista stund

Kommentarer om veckan stryktipsförslag

  • R systemet heter R 4-4-24 och erbjuder 11 rättsgaranti
  • Ca 13 miljoner väntar i jackpot den här veckan
  • Veckans säkraste match anser vi att Helsingborg är hemma mot IK Frej
  • Skrällen tror vi att Stoke kan stå för hemma mot Arsenal

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

Hockey-VM Prova Gratis 2 Veckor på C More