Ikväll möts Danmark – Sverige i Hockey-VM m3ed matchstart kl. 20:15. Har du inte tillgång till TV4 så kan du alltid se matchen här genom att prova 2 veckor gratis på C More via mobil, surfplatta eller dator.

C More erbjuder just nu en ”2 veckor prova på” period där bland annat alla hockeymatcher i hela Hockey-VM ingår, utan bindningstid eller uppsägningstid!

Speltips Danmark – Sverige

Sverige har avancerat i grupptabellen efter två raka segrar mot i tur och ordning Lettland 2-0 och Italien 8-1. Nu har också Sverige fått förstärkningar i form av de nyanlända NHL-proffsen Henrik Lundqvist, Oscar Lindberg och Nicklas Bäckström. Förhoppningsvis får vi se alla tre spelarna på isen redan i kvällens match mot Danmark.

Danmark gjorde en mycket stark insats mot Tyskland i förrgår. Två poäng tog danskarna med sig efter att ha besegrat tyskarna med 3-2 på övertid. Så det finns inget utrymme för underskattning från Sverige’s sidaom man ska vinna ikväll. Men med det allt bättre spelet Sverige visat upp de senaste matcherna och tillsammans med de nytillkomna stjärnspelarna ska det mycket till för att Sverige ska förlora mot Danmark.

Tipset: Asian Handicap -2 på att Sverige vinner. Odds 1.64 @Unibet!

Missa inte Unibet’s sanslösa välkomstbonus där du som ny kund får 500 kr extra att spela för av unibet om du bara sätter in 100 kronor på spelkontot.

500% Bonus Unibet

VM-matcher söndag 14 maj

16:15 Frankrike – Tjeckien
16:15 Slovakien – USA
20:15 Danmark – Sverige
20:15 Schweiz – Finland