Leicester vaknade till liv efter första halvan av säsongen. Att man sparkade Claudio Ranieri gav tyvärr effekt eller vad man ska säga. Väldigt tråkigt att man skulle behöva göra sig av med en manager som förra året var med och vann ligan med klubben. Den här säsongen handlade det nog inte om att Ranieri gjort ett dåligt jobb utan snarare att man behövde till en förändring oavsett. Leicester har nu klättrat till en 11:e plats vilket får ses som en bra avslutning då man ett tag låg under nedflyttningsstrecket. Nu möter man Tottenham  som gör sin bästa Premier League säsong någonsin. Just nu står man på 80 poäng och vid seger i de två avslutande matcherna kan man landa på 86 poäng. 84-86 poäng är normalt sett en nivå som man kan vinna Premier League på. Det enda problemet är bara att Chelsea har varit snäppet bättre den här säsongen.

Speltips

Leicester har en del skador som stör där Drinkwaters skada är den som hämmar laget mest. Ett frågetecken för de båda mittbackarna i Leicester där Wes Morgan och Robert Huth är osäkra. Tottenham har höjt sitt spel ett snäpp den här säsongen. Den unga truppen har fått växa till sig och Mauricio Pochettino har verkligen gjort ett bra jobb. Leicester är helt okej hemma men nu tror jag man möter sina övermän. Matchen gäller inte speciellt mycket men vi tror att Mauricio Pochettino är sugen på att förbättra sitt och klubbens poängrekord.

Vi tippar en rak 2:a på Tottenham till oddset 1.88 @Unibet

Leicester Tottenham speltips